Hösten knackar på dörren och för den fotbollsintresserade innebär det att den största turneringen inom klubblag är på väg att börja.

Först ut är Young Boys som får besök av de rödklädda från Manchester. Svår match för hemmalaget men kan vara rätt skönt att börja med en sådan här match. Inget att förlora utan bonus om de får med sig något. Det är senare i gruppspelet mot Atalanta och Villarreal som poängkrav kan ställas.

Man United går lite på moln efter helgen när Ronaldo var tillbaka på Old Trafford. Två mål direkt från hans fötter och det är en känsla runt klubben som inte funnits där på många år. Ska bli intressant att se om vi får en reaktion i den här matchen eller om de har lyckats skifta fokus till den här matchen.

Sancho har fått starta de två senaste matcherna men inte lyckats hitta rätt än. Varit svag i båda därför är det nog rätt skönt att fokus riktas mot två portugiser just nu. Blivit fast på kanten och de gångerna han utmanat har det istället lett till inlägg snarare än skott.

Jag spelar Sancho under 0,5 skott på mål @2.37 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip