Tredje omgången av Champions League bjuder på ett oförutsett och med största sannolikhet målrikt möte på Stade de Suisse där schweiziska Young Boys tar emot Valencia från Spanien. Marknaden har Valencia som en favorit till seger, till dubbla pengar. Detta blir ett tufft möte då båda lag har kommit igång med målskyttet. Young Boys öser inte mål i den inhemska ligan och samtidigt släpper in en hel del. Valencia gör också mål och har börjat slarva lite i försvaret, så i detta möte ska det bara smälla från båda lag.

Efter förluster mot Manchester United och Juventus så ligger Young Boys risigt till i grupp H. Här måste Young Boys anfalla direkt från start och kriga hårt för att vinna matchen. Det är mycket som talar för att Young Boys också kommer att lyckas med målgörandet. Efter 11 spelade omgångar leder Young Boys den schweiziska ligan med tio poäng före Thun. Det som är mest anmärkningsvärt är att på dessa ligamatcher har Young Boys lyckats göra hela 37 (!) mål framåt. Ja, jo, okej, jag vet, vi pratar om Super League men det är fortfarande sjukt imponerande.

Det som inte är lika imponerande är att Young Boys har släppt in i snitt ett mål per match i ligan. Då är det mot betydligt sämre motståndare än vad Valencia är. I den senaste ligamatchen blev det 3-3 borta mot FC Zuerich. I Champions League har Young Boys släppt in tre mål mot Manchester United hemma och tre mål mot Juventus borta. Det kommer att bli oerhört svårt för Young Boys att hålla nollan mot Valencia.

I den spanska La Liga har det gått trögt för Valencia. På nio spelade ligamatcher har de endast en vinst, sju oavgjorda och en förlust. De har spelat bra defensivt och haft problem att göra mål, men nu har detta fått sig en vändning. Hemma mot Barcelona blev det 1-1 och även senast hemma mot Leganes, som ligger trea från slutet i tabellen, blev det 1-1. Det såg inte alls stabilt ut längre i försvaret. Leganes hade inga större bekymmer att bryta igenom och få till fem skott på mål.

När forwards inte gör mål i Valencia så finns det backar som Ezequiel Garay och Jose Luis Gaya som gör mål. Dessa två herrar har gjort Valencias två senaste mål, vilket visar att det finns många sätt för Valencia att göra mål på sina motståndare. Nu är inte Young Boys försvar något vidare heller, så även anfallare som Kevin Gameiro, Rodrigo Moreno och Michy Batshuayi ska ha väldigt goda chanser att lyckas näta. Första målvakten David Von Ballmoos skadades dessutom i ligan så 36-årige Marco Wolfli får vakta buren.

Varken Young Boys eller Valencia har ännu lyckats göra sitt första mål i Champions League. När lagen dock ställs mot varandra är möjligheter enorma till att vi får se ett målkalas, där båda lag ska lyckas med bedriften att åtminstone få spräcka sina nollor.

Därmed finner jag ett värde i att spela på att båda lag gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet till 1.74 i odds. Oddset hittas hos SpeedyBet eller OHMbet.

---
Bekräftad startelva Young Boys: Marco Wolfli, Loris Benito, Steve Von Bergen, Sandro Lauper, Kevin Mbabu, Christian Fassnacht, Sekou Sanogo, Djibril Sow, Miralem Sulejmani, Guillaume Hoarau & Roger Assale.

Bekräftad startelva Valencia: Neto, Cristiano Piccini, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Geoffrey Kondogbia, Dani Parejo, Carlos Soler, Rodrigo Moreno & Michy Batshuayi.
---

This is the stats tab
This is the post tip