På Estadio la Romareda tar Zaragoza emot Cadiz i den spanska cupen och det förväntas bli ett målsnålt möte. Båda lagen befinner sig på den nedre halvan av tabellen i den andra divisionen i Spanien. Inget av lagen har någon vidare form. Båda lagen har dessutom bekymmer med att göra mål, samtidigt som de inte släpper in så många mål bakåt heller. Då båda lagens målsnitt är väldigt låga ska det extra mycket till för att vi ska få se båda lag göra mål på varandra i denna cupmatch.

Efter nio spelade match i La Liga 2 befinner sig Zaragoza på plats 14 i tabellen. Där har de gjort 11 mål framåt och släppt in 10 mål bakåt. Snittet på de fem senaste matcherna, när det gäller antal mål gjorda, ligger på 0,80 - vilket är knappt ett mål per match. Zaragoza kommer till mötet, efter att ha spelat riktigt bra defensivt borta mot Numancia. Det krävdes ett straffmål i slutminuterna av Borja Viguera för att Zaragoza skulle förlora med 0-1. Något vasst framåt skapades dessvärre inte, så inte helt orättvist att Zaragoza inte heller lyckades göra något mål.

För Cadiz del ser det ännu sämre ut. De befinner sig på plats 20 i tabellen och har fått en usel start. Med endast sex mål gjorda på nio matcher har Cadiz enorma problem med målskyttet. Målsnittet på de fem senaste matcherna ligger på 0,60. Anfallarna gör inte mål, helt enkelt. I den senaste matchen, alltså, 1-2 förlusten borta mot Extrem fick mittbacken Ivan Kecojevic göra lagets enda mål. I matchen innan fick mittfältaren Alex Fernandez sätta en straff i 1-1 mötet mot Gimnastic. Dessförinnan har inte Cadiz lyckats näta på två matcher - mot Tenerife borta och Alcorcon hemma.

Det är extremt torrt för Cadiz när det gäller att göra mål. Under de två senaste säsongerna har Cadiz lyckats näta mot Zaragoza, men med denna form kommer det att bli oerhört svårt. Här är de senaste inbördes mötena:

La Liga 2: 14/5, 2018
Cadiz 2 - 0 Zaragoza

La Liga 2: 9/12, 2017
Zaragoza 0 - 2 Cadiz

La Liga 2: 12/5, 2017
Zaragoza 1 - 1 Cadiz

La Liga 2: 3/12, 2016
Cadiz 3 - 0 Zaragoza

Endast ett av de fyra senaste möten i andra divisionen har slutat med att båda lag har nätat. I mitt tycke ska det bli ännu svårare nu då Zaragoza inte har visat någon vidare form offensivt, samtidigt som de har varit stabila i defensiven och Cadiz anfallare inte har gjort mål på väldigt länge. Detta blir en tuff match med få mål gjorda.

Mest värde finner jag i spelet att båda lag inte ska göra mål. Där lägger jag ett spel till oddset 1.70. Oddset hittas hos Betsafe , Betsson och Nordicbet .

---
Preliminär startelva Zaragoza: Cristian Alvarez, Daniel Lasure, Simone Grippo, Diogo Verdasca, Alberto Benito, James Igbekeme, Diego Aguirre, Alberto Zapater, Javier Ros, Alvaro Vazquez & Jorge Pombo.

Preliminär startelva Cadiz: Alberto Cifuentes, Jose Matos, Edu Ramos, Ivan Kecojevic, Roberto Correa, Jon Ander, Jose Mari, Manuel Vallejo, Alex Fernandez, Salvador Agra & Dejan Lekic.
---

This is the stats tab
This is the post tip