SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Zaragoza tar emot Elche i ett returmöte i kvalet till den spanska La Liga. Det är en semifinalmatch där vinnaren möter Almeria eller Girona. Det första mötet mellan de två Segunda Division lagen slutade mållöst på Estadio Manuel Martínez Valero, där Elche anfallaren Jonathas drog på sig ett direkt rött kort efter en halvtimme in i matchen. Därefter blev det en väldigt försiktig match och Zaragoza var taktiska i sina beslut. Det blev inget mål för Zaragoza med en man mer, men det är fördel för dem i returen.

Zaragoza avslutade ligan på en tredje plats, fyra poäng mer än Elche. Formen var inte helt på topp då, även om det blev en seger hemma mot Ponferradina med 2 - 1 i den sista matchen. Zaragoza är ett av de lagen som gör flest mål på hemmaplan i den andra divisionen, men också ett av de som släpper in flest mål. Laget försvarade sig bra senast och formen är fin just nu.

För Elches del kunde inte slutspelet startat något sämre. Dels så blev det inget hemmamål i den första matchen och dels får laget klara sig utan sin anfallaren, brassen Jonathas, som har gjort 7 mål på 14 matcher. Elche är ett helt okej bortalag, men formen är långt ifrån toppen. De förlorade sina två sista bortamatcher mot Mirandes med 0 - 1 och Fuenlabrada med 1 - 3.

Nu ställs Elche mot ett mycket bättre lag än vad Mirandes och Fuenlabrada är, där en seger tar Zaragoza till finalen av kvalet. Zaragoza vann både möten denna säsong, 1 - 0 hemma och 2 - 1 borta, samma hemmamötet säsongen innan dess med 1 - 0. Något liknande slutresultat är att vänta efter fulltid och jag är övertygad om att Zaragoza lever upp till förväntningar och vinner.

Speltips Zaragoza - Elche:
1 - odds 2.13 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Zaragoza:
Cristian Alvarez, Carlos Nieto, Jawad El Yamiq, Alberto Guitian, Carlos Vigaray, Alex Blanco, Inigo Eguaras, Burgui, Shinji Kagawa, Raul Guti & Miguel Linares.

Bekräftad startelva - Elche:
Edgar Badia, Dani Calvo, Gonzalo Verdu, Oscar Regano, Juan Cruz, Manuel Sanchez, Victor Rodriguez, Fidel, Josan, Nino & Daniel Escriche.
---

This is the stats tab
This is the post tip