bet365 livestreamar matchen.

Omgång 39 av den spanska andra divisionen inleds på La Romareda där Real Zaragoza tar emot Sporting Gijon. Båda lagen befinner sig i mitten av tabellen och har absolut ingenting att spela för. Marknaden har hemmalaget som en favorit till strax över dubbla pengar, vilket också borde ligga där ungefär. Däremot erbjuder marknaden dubbla pengar på att båda lag inte ska göra mål - och det är ett värde i sig i nästan alla La Liga 2 matcher, i synnerhet när lagen inte har något att kriga om.

Zaragoza kommer till matchen från en stark insats borta mot Extremadura, som ligger precis bakom Zaragoza i tabellen. Zaragoza vann matchen med 3 - 0, där Zaragoza försvarade sig ypperligt medan Extremadura var rakt utsagt dåliga överlag. I sina två senaste hemmamatcher har inte Zaragoza lyckats göra något mål framåt. Det blev två raka förluster mot Alcorcon med 0 - 2 och senast 0 - 1 mot Deportivo La Coruna. Även mot Gijon kommer det att bli svårt att göra mål.

Gijon kommer till matchen från ett mållöst möte hemma mot Lugo. Observera att Lugo desperat behövde poäng i matchen, för att hålla sig borta från bottenstriden som de är involverade i. Ändå lyckades Gijon försvara sig väl och bjöd inte på något i defensiven. Inte heller lyckades Gijon göra mål på sina omställningar, kontringar och anfall och fick endast ett skott på mål - trots det massiva bollinnehavet på 61 %. I övrigt har Gijon inte gjort så värst många mål på sistone, men inte heller släppt in många.

Se här de fem senaste matcherna i ligan:

La Liga 2: 11/5, 2019
Gijon 0 - 0 Lugo

La Liga 2: 5/5, 2019
Mallorca 2 - 1 Gijon

La Liga 2: 28/4, 2019
Gijon 1 - 1 Elche

La Liga 2: 20/4, 2019
Gimnastic 0 - 0 Gijon

La Liga 2: 12/4, 2019
Gijon 1 - 0 Granada

Jag hittar ingen motivation hos något av lagen, med tanke på formen, tabellläget och hur de senaste matcherna har spelats. Då ska det inte erbjudas dubbla pengar på att något av lagen, Zaragoza eller Gijon, lyckas hålla nollan i denna match. Så jag finner ett värde och lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen till 2,00 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Zaragoza:
Cristian Alvarez, Carlos Nieto, Alex Munoz, Julian Delmas, Alberto Guitian, Pep Mas, Javier Ros, Javier Ros, Guti, Alvaro Vazquez & Jorge Pombo.

Bekräftad startelva - Gijon:
Dani Martin, Andre Geraldes, Mathieu Peybernes, Jean-Sylvain Babin, Francisco Molinero, Alvaro Traver, Isaac Cofie, Cristian Salvador, Robin Lod, Uros Djurdjevic & Alexander Alegria.
---

This is the stats tab
This is the post tip