I den spanska andradivisionen, La Liga 2, ställs Zaragoza mot Huesca på La Romareda. Det skiljer fem poäng mellan lagen, där Zaragoza parkerar på den nedre halvan av tabellen medan Husca är ett mittenlag. Zaragoza har en fin form och är obesegrade i de fyra senaste omgångar. Huesca är ömsom vin, ömsom vatten och ett svagt bortalag som riskerar att åka på en ny bortaförlust.

Under de senaste ligamatcherna har Zaragoza varit svåra att bryta ner. En förbättring har också skett i målprotokollet. Laget hade bekymmer med att hitta nätmaskorna tidigare. Mittbacken Jair Amador har nätat i två av de tre senaste matcherna. Sist blev det dock mållöst mot Albacete på Estadio Carlos Belmonte. En tillställning där Zaragoza skapade mest, men fick bara inte till det.

Hela 21 poäng av totala 27 poäng har kommit på Estadio El Alcoraz för Huesca. Ett starkt hemmalag. Dock är bortafacit uruselt. Där finns tre raka nederlag mot Ponferradina, Leganes och Malaga - som ligger nästsist i tabellen. Bakom sig har Huesca en seger där Juan Carlos gjorde matchens enda mål, sitt fjärde för säsongen, från straffpunkten. Strax innan fulltid blev han utvisad. Han är ett stort avbräck.

Då Zaragoza har hittat formen och varit konsekventa har de alla möjligheter att slå ett bortasvagt Huesca. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Zaragoza tar alla tre poäng mot Huesca, till lite mer än dubbla degen i odds.

Speltips Zaragoza - Huesca:
1. Odds 2.08 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Zaragoza:
Alvaro Raton, Gabriel Fuentes, Jair Amador, Alejandro Frances, Gaizka Larrazabal, Eugeni Valderrama, Manu Molina, Alberto Zapater, Francho Serrano, Makhtar Gueye & Giuliano Simeone.

Preliminär startelva - Huesca:
Andres Fernandez, Jorge Pulido, Jeremy Blasco, Florian Miguel, Andrei Ratiu, Cristian Salvador, Kento Hashimoto, Ignasi Vilarrasa Palacios, Pablo Tomeo, Aboubakary Kante & Joaquin Munoz.
---
This is the stats tab
This is the post tip