1x2-vinnaroddsen känns relativt nyktra när Real Zaragoza gästas av Tenerife, i den sista omgången av spanska Segunda Division. Det är ett vidöppet möte på Estadio la Romareda, där inget av lagen har något att spela för. Därmed kan vi förvänta oss en öppen och anfallsglad tillställning - där båda lagen kommer att gå på för fullt, i syfte att vinna.

Den tidigare etablerade La Liga tränaren Fran Escriba har inte direkt lyckats väl med Zaragoza. En mittenplacering i tabellen summerar en säsong som har varit ömsom vin, ömsom vatten - fast mest vatten, faktiskt. Hemmaformen är dock stark med segrar och kryssresultat, där det inte har varit några större problem att hitta nätmaskorna.

Bättre har det gått för tränarkollegan Luis Miguel Ramis i Tenerife, som ändå har en möjlighet att ta sig från en tionde plats upp till en sjunde plats - förutsatt att lagen däremellan förlorar sina respektive sista matcher. Formen är fin med tre segrar på de fyra senaste omgångar. Bortaspelet är fortsatt skralt, men mot formsvaga Zaragoza ska man kunna bjuda upp på dans.

Mål från båda sidor?

I och med att inget att lagen har något att spela för avslutningsvis kommer de vilja bjuda sin publik på underhållning. Då båda lagen har anfallsvapen i massor är sannolikheten stor att vi får se minst ett varsitt mål från båda gängen, som förväntas spela offensivt. Därmed blir det ett spel på att båda lagen gör mål i matchen, till mer än dubbla degen i odds. Det måste testas!

Speltips Zaragoza - Tenerife:
Båda lag gör mål. Odds 2.10 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip