Malmö FF reser till Ryssland för bortamatch mot Zenit.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget . Spelet sitter om de vinner med 2+ mål, pengarna tillbaka vid eventuell uddamålsseger. Förlust om malmö kryssar/vinner.

Få 100 kr utan insättning på matchen→

Som jag skrev inför Malmös match mot Juventus - som neutral svensk fotbollssupporter så gillar hjärtat inte att gå emot svenska lag i europaspel. Då rekommenderade jag spel på att Malmö skulle nollas, vilket de gjorde. Inledde lovande, men sedan blev de rätt avklädda. Ny tuff uppgift här tycker jag och hemmasidan känns bra.

Visserligen har Malmö slagit Rangers i två matcher (inklusive borta), men det här är ett snäpp upp från det. Zenit går som tåget i ryska ligan och gjorde en rätt bra match borta mot Chelsea i första omgången. Har tunge Dzyuba, Barrios och ett gäng brassar som håller bra klass. På hemmaplan har de nio raka segrar i tävlingsmatcher. Trots ett poängmässigt svagt gruppspel förra CL-säsongen matchade de bra lag som Dortmund & Lazio hyfsat spelmässigt.

Malmö saknar ett par spelare och har väl inte varit i bästa möjliga form senaste veckorna. Ett par svaga prestationer och en del poängtapp har det blivit, känslan är att nyckelspelarna kanske inte är helt formtoppade nu om man jämför med hur det såg ut för 6-8 veckor sedan.

Tror ett högmotiverat Zenit (de vet att det här är en match de ska vinna om de vill spela i Europa efter nyår) bara är för bra för Malmö här. Pengarna tillbaka om det skulle stanna på uddamålsseger känns bra - för jag tror Malmö får svårt att stå emot över 90 minuter.

2-0 eller 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip