Unibet & bet365 streamar matchen.

Det är ett spännande fotbollsmöte i vitryska Premier League när tabellettan Energetik-BGU Minsk, som är det enda laget med full pott efter tre omgångar, spelar borta mot Torpedo Zhodino. Hemmalaget är en liten favorit till seger, till strax över dubbla pengar, trots att de hade stora problem att skapa några som helst farligheter i sin senaste ligamatch. BGU Minsk går som tåget, där har fått en drömöppning på säsongen. Men detta möte blir en betydligt svårare uppgift - i det som väntas bli en målsnål tillställning.

Zhodino själva fick en väldigt bra start på säsongen genom två stycken 1 - 0 segrar över Shakhtyor Soligorsk borta och sedan Belshina hemma. Det är svårt att göra mål på Zhodino, även om så inte blev fallet i deras tredje och senaste match som spelades borta mot Dinamo Minsk. Mötet slutade 0 - 2, efter några individuella misstag. Framåt skapade Zhodino knappt någonting, med bara två skott på mål. Zhodino kommer att stärka luckorna i försvaret, vilket också krävs när BGU Minsk kommer på besök.

Gästerna BGU Minsk har vunnit samtliga matcher hittills där segersifforna har skrivits till 3 - 1 mot BATE hemma, 1 - 0 mot Rukh Brest borta och senast blev det 2 - 0 hemma mot FC Minsk. Det är imponerande. Redan tidigt i säsongen har BGU Minsk visat att de kommer att vara farliga offensivt på hemmaplan, samt svåra att göra mål på både hemma och borta. Med endast ett insläppt mål mot BATE hittills har BGU Minsk visat prov på utmärkt försvarsspel, så det blir jobbigt för Zhodino att bryta ner dem.

Då Zhodino är starka hemma och BGU Minsk stabila i sitt försvarsspel lutar detta möte mot att bli en tuff match med få målchanser. Jag räknar inte med något målkalas och inte heller med att vi får se mål från båda sidorna. Det laget som eventuellt tar en ledning kommer att jobba stenhårt för att behålla den, då båda lagen är skickliga på att spela på resultatet 1 - 0. Därmed finner jag ett värde i nästan dubbla pengar på att åtminstone något av lagen misslyckas med att göra mål i matchen.

Speltips Zhodino - BGU Minsk:
Båda lagen gör inte mål - odds 1.98 hos Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Zhodino:
Vladimir Bushma, Vitali Ustinov, Andrei Khachaturyan, Dmitriy Yusov, Vladimir Shcherbo, Maksim Bordachev,
Yuri Pavlyukovets, Valeri Gorbachik, Mikhail Afanasjev, Dimitri Yashin & Dmitri Antilevski.

Preliminär startelva Minsk:
Denis Sadovskiy, Aleksey Nosko, Junior Atemengue, Artem Shkurdyuk, Artem Sokol, Jasurbek Yakhshiboev, Jeremy Mavatu, Aleksandr Svirepa, David Twe, Evgeny Yudchits & Shakhboz Umarov.
---

This is the stats tab
This is the post tip