bet365 livestreamar matchen.

På Torpedo Stadium har tabelltrean i vitryska Premier League, Zhodino, en fin chans att haka på i toppen av tabellen när Gorodeja kommer på besök. Gästerna befinner sig enligt prognos på den nedre halvan av tabellen. En av de största anledningarna till Gorodejas 11:e placering i tabellen är att laget sliter med målformen. Det gör inte Zhodino som snittar fler än ett mål per match och kommer med stor sannolikhet att göra ett eller flera mål på Gorodeja, som även sliter med sin defensiv.

Zhodino har imponerat stort på sistone. På de fem senaste matcherna har det blivit tre kryss, två vinster och inga förluster. De har varit starka både framåt och bakåt, under hela säsongen egentligen men framförallt på slutet. På åtta spelade matcher har det blivit 9 mål framåt och endast 4 insläppta mål. Det är bara titelkonkurrenten Shakhtyor Soligorsk som har lyckats släppa in ett mål färre. Zhodino har endast släppt in två mål på de fem senaste matcher och kommer till denna match från ett mållöst möte.

Det blev 0 - 0 borta mot Slavia Mozyr senast för Zhodino, som lyckades avfyra tre skott på mål och sex utanför. Det ville sig bara inte denna gång. I matchen innan vann Zhodino borta mot FC Minsk med 5 - 2, så det råder ingen tvivel om kapaciteten som finns i anfallsspelet. Ännu starkare har Zhodino visat sig i sin defensiv, som kommer att göra det svårt för Gorodeja att skapa något. Gorodeja är med sina fem mål på åtta matcher det laget som har gjort minst antal mål framåt i ligan. Det är illa.

Tack och lov för Gorodeja är de stabila bakåt. Men även där har de börjat svaja med insläppta mål i de tre senaste matcher. Då Gorodeja släpper i snitt ett mål per match i vilket fall blir det oerhört svårt att försvara sig borta mot Zhodino. Dessutom har inte Zhodino ännu släppt in något mål på de tre hemmamatcherna som de har hunnit med, så uppgiften är jättesvår för Gorodeja. I mitt tycke är Zhodino en solklar favorit i matchen och bör inte ha några större problem att ta samtliga tre poäng i detta möte.

Speltips Zhodino - Gorodeja:
1 - odds 1.72 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Zhodino:
Vladimir Bushma, Vitali Ustinov, Kirill Premudrov, Gabriel Ramos, Andrei Khachaturyan, Maksim Bordachev, Valeri Gorbachik, Nikita Kaplenko, Nikita Stepanov, Dimitri Yashin & Dmitri Antilevski.

Preliminär startelva Gorodeja:
Igor Dovgyallo, Sergey Usenya, Andrey Sorokin, Milan Joksimovic, Denis Yaskovich, Kirill Pavlyuchek, Mikhail Shibun, Stanislav Sazanovich, Lazar Sajcic, Aleksandr Poznyak & Rostislav Shavel.
---

This is the stats tab
This is the post tip