bet365 livestreamar matchen.

Inför cirka 10 000 åskådare på Slavutych-Arena i Ukraina ska Zorya jobba på att vända ett tufft 1 - 3 underläge när spanska Espanyol kommer på besök, i returmötet av slutkvalet till Europa League. Gästerna Espanyol står med en fot i Europa League, med tanke på resultatet och att de är det bättre laget. För Zoryas del gäller det att göra minst två mål, samtidigt som de ska hålla nollan för att avancera. Sannolikheten, i mitt tycke, är dock betydligt större att vi får se en hel del mål i matchen.

Det var en kaxig inledning från Zoryas sida när de kom till Estadi Cornella-El Prat och satte högsta växeln direkt från start. Zoryas pressade Espanyol riktigt högt och höjde tempot rejält, vilket också resulterade i att Zorya gjorde det första målet. Därefter hade Zorya några ytterligare vassa lägen att utöka sin ledning. Med cirka en halvtimme kvar av matchen vaknade Espanyol till och levererade tills slutsignalen. Det blev tre mål från Espanyols sida och det kunde ha blivit en massa mål ytterligare.

För Zorya är ett lag som ofta är involverade i målrika matcher, både i Ukraina och Europa League. Nästan alltid gör de mål på sina motståndare och det skedde även i Barcelona. När de ska få spela hemma nu är jag övertygad om att de återigen gör mål. Zorya avfyrade fyra skott på mål mot Espanyol i det första mötet och det lär blir betydligt fler på hemmaplan, så Espanyol försvaret kommer att få jobba hårt i defensiven för att hålla tätt. I offensiven är det dock inga bekymmer hos Espanyol.

Även om Espanyol har inlett den spanska La Liga med att inte göra något mål framåt så har det varit sååå nära båda gångerna. Det har också varit tuffa motståndare som har stått på andra sidan planen, i form av Sevilla hemma och Alaves borta. I Europa League dock har Espanyol inte haft några som helst problem att göra mål. Där har Espanyol gjort tre (3!) mål i sina fyra senaste Europa League matcher. Jag är övertygad om att Espanyol även gör mål i denna match, då Zorya måste jaga.

Då det är två offensivt skickliga lag som ställs mot varandra, där Zorya måste jaga fler än ett mål och kommer att öppna upp sig ännu mer än vanligt, så är chanserna stora till att detta blir ett målkalas. Marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att vi ska få se minst tre mål i matchen och det finner jag ett värde i. Därmed spelar jag på över 2,5 mål i matchen till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Zorya:
Mykyta Shevchenko, Oleksandr Tymchyk, Joel Abu Hanna, Evgen Cheberko, Bogdan Mykhaylychenko, Vladyslav Kochergin, Bogdan Lednev, Dmytro Ivanisenya, Artem Gromov, Dmytro Khomchenovskyi & Pylyp Budkivskiy.

Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Javi Lopez, Fernando Calero, Lluis Lopez, Didac Vila, Esteban Granero, Marc Roca, Sergi Darder, Matias Vargas, Facundo Ferreyra & Oscar Melendo.
---

This is the stats tab
This is the post tip