Zurich har börjat serien minst sagt tveksamt. Bara två segrar och fyra förluster på sina inledande sex matcher i ligan. I Lördags blev det förlust hemma mot usla Neuchâtel med 2-0. Neuchâtel som innan matchen mot Zurich inte ens hade gjort mål på sina fem första matcher i ligan, gjorde alltså sitt första och andra mål för säsongen mot detta Zurich som alltså kvalar till världens bästa turnering. Ja ni hör ju själva!

Mittfältarna Chikhaoui, Stjepan Kukuruzovic och Xavier Margairaz, samt anfallaren Alexandre Alphonse är skadade. Lägg där till att försvararna Jorge Teixeira (är högst osäker för spel här) och Mathieu Beda är både skadad och avstängd efter sitt röda kort i första matchen mot Bayern. Så förstår ni att läget kunde varit mycket bättre för hemmalaget.

Bayern munchen har börjat helt okej i ligan med 2 segrar och en förlust och 6-1 i målskillnad. I Lördags hade man islossning mot Hamburg när man vann med 5-0! Dessutom hade man fem olika målskyttar i den matchen vilket är imponerande. Van Buyten, Ribery, Robben, Gomez och Olić gjore målen.
Olić skadade sig i den matchen och är inte tillgänglig idag.

I första mötet mellan lagen var Bayern helt överlägsna mot ett defensivt Zurich och slutresultatet som skrev till 2-0, kunde varit modellen större.
Bayern hade bland annat 10-0 i avslut på mål. Nu ska detta Zurich som inte håller någon högre klass generellt försöka sig på någon form av en tokoffensiv då man måste göra tre mål här för att gå vidare. Och givetvis kommer man då bli hårt straffade här av bayern som har ruskiga kontringsspelare i form av Ribery och Robben. Lägg där till målskytten Gomez och spelare som Müller, Schweinsteiger och Kroos, samt offensiva ytterbackar i Philipp Lahm och Rafinha så förstår ni att detta kommer bli kattens lek med råttan.

0-3 eller 1-3 slutar kalaset och jag testar Bayern munchen att vinna med minst två bollar till 2.33 hos Betsafe . 6/10! Sen får ni göra vad fan ni vill med denna infon. Jag delar bara med mig vad jag spelar och känner inför matchen.

EDITERAD 2011-08-23 16.44:37

This is the stats tab
This is the post tip