England eller Danmark spelar final i EM. För britternas del finns en stor fördel, matchen spelas på Wembley.

VÄGEN TILL SEMIN

England - Kroatien 1-0
England - Skottland 0-0
Tjeckien - England 0-1

England - Tyskland 2-0
Ukraina - England 0-4

Danmark - Finland 0-1
Danmark - Belgien 1-2
Ryssland - Danmark 1-4

Wales - Danmark 0-4
Tjeckien - Danmark 1-2

Preliminära elvor (Whoscored)

England (4-2-3-1) Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Philips, Rice - Saka, Mount, Sterling - Kane

Saknar: Henderson
Osäkra: -

Danmark (3-4-2-1) Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard - Larsen, Delaney, Højbjerg, Maehle - Braithwaite, Damsgaard - Dolberg

Saknar: -
Osäkra: -

Vilken härlig fajt vi har framför oss den här onsdagskvällen. I skrivande stund vet jag inte om det är Italien eller Spanien som väntar för dessa två lag. Jag tror att Italien tar det, men det spelar mindre roll här.
England eller Danmark? Ja, till att börja med är det fantastiskt att Danmark lyckats ta sig hit efter chocken kring Eriksen och de två raka förlusterna som följde. 0-1 mot Finland och 1-2 mot Belgien. Därefter en grym match mot Ryssland (4-1), Wales (4-0) och 2-1 mot Tjeckien i kvarten. Imponerande att de tagit sig så här långt, absolut, men samtidigt tycker jag väl inte att de mött de starkaste lagen sista matcherna.
Danmark är bra, men i mina ögon är England bättre. England tvålade dit Tyskland i kvarten och har otroligt nog inte släppt in ett enda mål på vägen till semin. Det är vrålstarkt. Inför tiotusentals galningar på Wembley ser jag inget annat än att England kommer att få mycket energi från fansen.

Nervositet? Ja, det kan säkert finnas en portion av det men jag tycker ändå att formkurvan pekar uppåt på många av spelarna. Därför känner jag att England kommer att ta det här. Det finns en extra spets som inte Danmark har och Danmark har som sagt heller inte sina hemmafans på Parken som kan lyfta laget.

SPELTIPS
Jag spelar England till 1.76 hos Bethard (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip