Belgien redan vidare medan Finland kommer göra allt, allt, allt för att ta poäng här.

GRUPP B
1. Belgien 2 2 0 0 5:1 6
2. Ryssland 2 1 0 1 1:3 3
3. Finland 2 1 0 1 1:1 3
4. Denmark 2 0 0 2 1:3 0

Danmark - Finland 0-1
Finland - Ryssland 0-1

Belgien - Ryssland 3-0
Danmark - Belgien 1-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Finland (3-5-2) Hradecky - Toivio, Arajuuri, O'Shaughnessy - Raitala, Kamara, Sparv, Lod, Uronen - Pukki, Pohjanpalo

Saknar: -
Osäkra: -

Belgien (3-4-2-1) Courtois - Alderweireld, Boyata, Vermaelen - Chadli, Tielemans, Witsel, Carrasco - Hazard, Bruyne - Batshuayi

Saknar: Castagne
Osäkra: -

En poäng kan vara guld värt för Finland eftersom det skulle kunna räcka både till en andra- och tredjeplats. Danmark lär vilja avsluta på topp, även om de mer eller mindre är ute redan, och kan absolut slå ett sisådär Ryssland. Belgien kommer från två raka och har närmsta lag tre poäng bakom sig inför den sista omgången. Kryss? Ja, då vinner Belgien garanterat gruppen. Förmodligen win-win för dessa två lag alltså om det skulle stå 0-0 eller 1-1 mot slutet av matchen.
Roberto Martinez borde ha mage nog att våga rotera lite i Belgiens lag här. Jag kan inte tänka mig att han är svinorolig för att förlora matchen och därför kan vi säkert få se en del nya namn mot senast. Till exempel ser det ut som att Lukaku får inleda på bänken. Belgien har Castagne out med Finland inte rapporterat några bekymmer.
Jag tror att Finland kommer spela tajt försvarsspel för att sedan försöka växa in i matchen och se vart den tar dem. Skulle belgarna leda med 1-0 så behöver de inte direkt vrålköra för att vinna med större siffror än så. Och då är frågan om Finland är vassa nog för att göra mål på dem.
Min take här är målsnålt.

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål i matchen till 1.94 hos Nordicbet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip