På Allianz Arena möts stormakterna Frankrike och Tyskland i den första gruppspelsmatchen i EM. Det skulle lika gärna ha kunnat vara en EM final. Nationerna håller till i dödens grupp där även Ungern och Portugal är placerade. Frankrike är de regerande VM-mästarna medan Tyskland, som själva vann VM 2016, aldrig ska räknas bort i ett mästerskap. Marknaden ser på mötet som vidöppet och det är svårt att välja en favorit bland dem. Däremot är de båda sylvassa offensivt och bör fortsätta ösa in mål.

Spela riskfritt på matchen →

Förbundskaptenen Didier Deschamps har skapat ett mästerverk med det franska landslaget. Formen fortsätter att vara på toppen i en trupp som håller absolut högsta nivå. Det har blivit 11 segrar på 13 matcher. En förlust kom senast borta mot Turkiet, i juni 2019. Sedan dess har det blivit 18 landskamper utan förlust. I genrepet blev det två raka 3 - 0 segrar över Wales och Bulgarien. En ytterligare förstärkning är att Real Madrid anfallaren Karim Benzema har kallats tillbaka till truppen, som redan är urstark.

I Tyskland gör förbundskaptenen Joachim Löw sitt sista mästerskap och kommer så klart vilja avsluta sin fantastiska karriär på topp. Dock är Tyskland lite på väg neråt, i alla fall sett till resultaten i VM-kvalet, där de efter vinster över Island och Rumänien förlorade hemma med 1 - 2 mot Nordmakedonien. I genrepet har tyskarna fortsatt att släppa in mål, mot Danmark och Lettland. Å andra sidan har Tyskland också hittat nätmaskorna och gjorde det hela 7 gånger i den senaste vänskapsmatchen mot Lettland.

Med Karim Benzema, Kylian Mbappe och Antoine Griezmann på topp och en massa skickliga spelare bakom dem utlovas målgaranti när Frankrike kliver på en fotbollsplan. Tyskarnas motsvarighet är Serge Gnabry, Thomas Müller och Kai Havertz, som kommer från lysande säsonger i Bayern München och Chelsea. Både Frankrike och Tyskland har starka defensiv. I mitt tycke är det ändå deras offensiv som håller en högre nivå. Därmed är sannolikheten stor att båda lagen återigen nätar i matchen.

Speltips Frankrike - Tyskland:
Båda lag gör mål - odds 1.83 hos Snabbare & Hajper .

Spela riskfritt på matchen →

---
Bekräftad startelva - Frankrike:
Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernandez, N'Golo Kante, Paul Pogba, Adrien Rabiot, Karim Benzema, Kylian Mbappe & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Tyskland:
Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Mats Hummels, Matthias Ginter, Joshua Kimmich, Toni Kroos, Ilkay Gündogan, Robin Gosens, Serge Gnabry, Thomas Müller & Kai Havertz.
---

This is the stats tab
This is the post tip