Match 3 mellan Hawks och Sixers. Det var utskåpning senast och Sixers vilade sina bästa spelare på slutet. Hawks är dock ingen bluff, men för mig som sett de senaste matcherna är Sixers ett klart bättre lag ur samtliga perspektiv. Jag är och kommer alltid vara imponerad över Sixers Joel Embiid. Nu senast blev han den förste spelaren sedan ässet Iverson satte 45 poäng (slutspel 2003) som lyckades plocka in +40 poäng, vilket är riktigt vasst.

Jag ser inte att Hawks orkar matcha ett fullfjädrat Sixers och spelar bortavinst -1,5 till oddset 1,90 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Embiid har 79 (!) poäng på två matcher. Håller han det snittet blir det ruggigt svårt för Hawks att följa med. Han är helt enkelt svårstoppad i ”painten”.

2. Ben Simmons, Tobias Harris och Seth Curry är inte heller några duvungar i offensiven. Det gör Sixers lag som helhet mycket svårstoppade. Harris och Curry satte tillsammans 43 poäng i vinsten. Det blir tufft för Hawks att matcha dessa herrar.

3. Sixers defensiv. Här har bara Hawks ett vapen och det är 3-poängsskyttet. Klaffar det kan det rulla på, men inside är Sixers på tok för stora och starka.

4. Till slut landar Sixers vara eller icke-vara genom sitt skytte. När laget snittar 12,1 treor på dryga 40% skott, då vinner de. Mönstret håller i sig. I match nr 2 satte de 12 treor/46%. En sådan som Seth Curry har börjat enormt bra.

Jag spelar Sixers att vinna med -1,5 på bortaplan till oddset 1,90 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip