Nederländerna - Ukraina 3-2 (Wijnaldum, Weghorst, Dumfries)
Österrike - Nordmakedonien 3-1 (Lainer, Gregoritsch, Arnautovic)

Nederländerna (3-4-1-2) Stekelenburg - Ligt, Vrij, Blind - Dumfries, Jong, Roon, Wijndal - Wijnaldum - Depay, Weghorst

Österrike (3-5-2) Bachmann - Dragovic, Alaba, Hinteregger - Lainer, Laimer, Schlager, Sabitzer, Ulmer - Kalajdzic, Baumgarner

Saknar: Arnautovic (avstängd)
Osäkra: -

Båda lagen var helt klart lite illa ute i sina premiärmatcher.
Nederländerna bjöd på två inom loppet av sex minuter mellan minut 52-58' innan de rasade ihop. Ukraina både reducerade och kvitterade. Men med fem minuter kvar fick Nederländerna och Dumfries sista ordet. Slutresultat 3-2 och en läropeng för tränaren Frank de Boer och hans spelare. Det går inte att slå av på takten så som de gjorde igen.
Österrike vann planenligt med 3-1 mot fotbollslilleputten Nordmakedionen. Men de fick verkligen kämpa för det. Efter Lainers ledningsmål i den 18:e minuten så kvitterade rutinerade Goran Pandev för Nordmakedionen. Det skulle dröja ända till minut 78 innan Gregoritsch sköt in ledningsmålet för Österrike och Arnautovic fick sedan punktera tillställningen.
Just Arnautovic kommer inte till spel den här kvällen på grund av avstängning. Detta då han stått för en förolämpning på en motståndarspelare. Jag tror att Nederländerna har en mer helgjuten insats i sig och då slår de Österrike den här aftonen.

SPELTIPS
Jag spelar Nederländerna att vinna och under 3,5 mål i matchen till 2.30 hos Bethard (2/5 units)