Danmark avslutar gruppspelet hemma mot Ryssland.
Mitt speltips: Dansk seger. Nordicbet eller Betsson .

Belgien är redan klara för avancemang med sina sex poäng här. Finland och Ryssland har tre poäng var, medan Danmark har noll. Bara seger som gäller för danskarna här.

Måste känna med danskarna som står på 0 poäng efter två matcher när de lika gärna kunat haft fyra eller sex sett till hur matcherna sett ut. Gjort bra prestationer. Slaktade Finland fullständigt i en halvlek innan Eriksenincidenten. Var fortsatt det bättre laget, men missade straff och Finland gjorde mål på sitt enda avslut. Gjorde därefter en mycket bra match mot Belgien, men 1-0-ledning blev 1-2 i en match där Danmark hade fler bra chanser. Måste vara dags för lite retroaktiv utdelning här.

Bara seger som gäller som sagt och potentialen i laget är fortsatt hög trots att Eriksen saknas. Många spelare tillhör bra klubbar i Europa och de har fördel av att spela hemma i Köpenhamn. Har gjort det genom hela gruppspelet och har därmed sluppit resa etc, vilket är ett plus. I senaste matchen klev Damsgaard fram som en bra ersättare för Eriksens kreativitet på mittfältet.

Ryssland har spelat två matcher där de inte imponerat i någon. Halvfartsbelgien vann med 3-0 utan att förta sig alls. Finland bjöd därefter upp till en jämn match där ett ögonblicks briljans av Ryssland avgjorde till 1-0. Innan dess var Finland ett par centiVARmetrar från att få 1-0 godkänt. En så pass jämn match hemma mot Finland är inget som imponerar och Ryssland känns överlag rätt tröga och trubbiga. Det svårspelade enrgifyllda lag vi stiftade bekantskap med 2018 är som bortblåst.

Danmark har förtjänat mer än de fått hittills. Vid seger här har de bra chans att gå vidare sålänge Belgien gör sitt mot Finland, så kommer vara ett heltagagt danskt lag igen. Att de kammade noll mot Belgien berodde på att belgarna kunde byta in bland andra KdB och Hazard. Ryssland har inte den klassen. Komer Danmark bara upp i nästan samma nivå igen ska de ha bra chans att slå Ryssland här.

Speltips: Rak seger för Danmark.

Sidospel blir att ta Danmark -0.75 hörnor i första halvlek. Finns på Bethard . eller FastBet . Tror som sagt Danmark kommer sätta högsta fart från start här och att de kommer ha mycket boll i första halvlek. Då ska de ha bra chans att vinna hörnstatistiken efter första 45. 1.90+ är bra.

This is the stats tab
This is the post tip