Speltips Tjeckien - England

England avrundar gruppspelet mot TJeckien.
Mitt speltips: Englands Harry Kane har över 1,5 skott på mål. Finns till bra odds på LeoVegas, Expekt, Unibet eller Casumo - Kambibolagen ligger i skrivande stund på 2.25 (jämfört med 1.83 på bet365 och 2.0 på Betsson).

Spela riskfritt på matchen→

Notera att matchen spelas på Wembley trots att England står som bortalag.

Blandat för engelsmännen hittills. En okej insats mot ett svagt Kroatien (1-0) följdes upp av en väldigt tam match mot Skottland i fredags (0-0). Fått en del kritik på hemmaplan, inte minst för den försikitga taktiken (två defensiva mittfältare) och för att Kane inte är med i matcherna alls. Som jag var inne på inför öppningsmatchen så är det nog bättre att sluta tvåa i den här gruppen så konspirationsteoretikern i mig undrar om England är så pass kyliga att det är den de vill åt för att slippa tvåan i dödens grupp. Vid kryss här är andraplatsen säkrad oavsett vad som sker i gruppens andra match. Därför är jag lite orolig över att backa upp England här, går de fullt för att vinna och kommer upp i nivå ska de ha toppchans (slog Tjeckien med 5-0 hemma i kvalspel nyligen). Men Tjeckien har gjort det bra hittills och vid eventuellt kryssläge i mitten av andra halvlek kan jag se det här ebba ut till en intetsägande match.

Men väljer att backa upp att Kane har minst två skott på mål. Southgate har bekräftat att Kane startar:
"He's our most important player, there's no doubt about that, you've only got to look at his goalscoring record with us to see the importance to the team.
"He is fundamental not only with the goals he scores, the build-up play and everything else he brings. I know there will be a lot of questions being asked about him at the moment but he's been through that a hundred times before"
"I've been in this role and answered these questions several times before and he's come up with the goals and I expect that to be the same moving forward.”

Anfallsstjärnan Kane, given straffskytt, har bara kommit till två avslut hittills, inget på mål. Väldigt lite för att vara honom. Tror England verkligen vill hitta sätt att involvera honom mer i spelet här, då det är helt centralt för England om de ska gå långt i slutspelet. Normalt sett kommer Kane till 4-6 avslut per match i landslaget, då ska en 1,5-lina vad gäller avslut på mål inte vara några problem.

Tjeckien har tagit fyra poäng på två matcher, vilket är starkt. Men är ett av lagen som haft flest avslut emot sig, vilket inte imponerar när motståndet varit så pass begränsat. Har också blockat en hel del skott, så det kunde varit ännu fler de haft emot sig. Haft relatvit lite boll, så det är väl rimligt med en matchbild där England har runt 60% bollinnehav igen. När England slog Tjeckien i kvalet hade de mängder av avslut och Kane slog en 1,5-lina med lätthet.

Tänkbara elvor:
Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Boril; Soucek, Holes; Masopust, Darida, Jankto; Schick

England:
Pickford; James, Stones, Mings, Chilwell; Phillips, Rice; Grealish, Mount, Sterling; Kane

Spela riskfritt på matchen→

Huruvida England verkligen vill vinna det här eller inte får vi se. Måste utgå från att de går in med inställningen att göra det i alla fall. Oavsett vilket så tror jag vi borde få ett lite mer offensivt England och där en kritiserad Kane kommer vilja vara mer involverad för att komma in i den här turneringen på allvar inför slutspelet. Kapaciteten hos Kane är fortsatt skyhög även om han kanske inte visat toppform senaste matcherna.

Speltips: Harry Kane att ha över 1,5 skott på mål. LeoVegas, Expekt eller Unibet.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Tjeckien - England
Spela på Speltips Tjeckien - England
Polsater - 21 Juni 2021 - 19:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-06-22 18:48

Just det ja Mondo.

Mondo - 2021-06-22 11:02

Tjeckien är väl lika sugen på att komma 2a? Varför fokuserar du bara på England?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming