Turkiet var bleka i fredags mot Italien men helt annat match väntar nu.

Turkiet var inte bara defensiva och passiva i sin premiär utan dessutom utan passion och vilja. Känslan var att taktiken som skulle vara defensiv med att stå lågt blev automatiskt defensivt i spelarnas tänk att agera i dueller och situationer. Tvekade och vågade inte göra något. Behöver komma en reaktion till den här matchen chansen att gå vidare är fortfarande stor trots första matchen.

Spela riskfritt på matchen →

Wales såg inte heller bra ut i premiären. Fick försvara mycket mot Schweiz och ska vara glada att det blev en poäng därifrån. Jämnade ut matchbilden i andra men det berodde på att Schweiz tog ledningen efter bara några minuter i andra halvlek. Är väldigt tunga och vassa på fasta situationer så där får Turkiet se upp.

Turkiet tror jag kommer ut som ett annat lag jämfört med matchen mot Italien. Det är de som kommer ha mest boll och som kommer behöva sätta fart på matchen.

Vänsterbacken i Wales är Ben Davies och med tanke på att jag tror att Turkiet kommer få äga mest boll så tycker jag hans lina är för hög. 31 passningar i premiären och även om Schweiz har mer boll än Turkiet så tror jag han får svårt att nå upp till 50 pass.

Spela riskfritt på matchen →

Jag spelar Ben Davies under 49,5 passningar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip