På Allianz Arena i München är stormakten Tyskland megafavoriter till att slå Ungern, i den sista gruppspelsomgången, i EM. En seger tar tyskarna direkt till slutspelet, som inför omgången ligger på en andra plats i tabellen, med lika många poäng som Portugal (3 poäng) som i sin tur möter tabellettan Frankrike, på 4 poäng. Dödens grupp lever upp till förväntningar, där Ungern inte har så stor chans att ta sig vidare. Det avgörandet mötet mot Tyskland väntas ändå inte sluta i någon hatisk tillställning.

Spela riskfritt på matchen→

Både Tyskland och Ungern förlorade sina öppningsmatcher. För Tyskland kom förlusten mot VM-mästarna Frankrike med 0 - 1. Ungern hade också problem med att näta i 0 - 3 förlusten mot Portugan. Sedan dess har båda nationerna rest sig och spelat bättre. Tyskland bjöd på en av EMs mest underhållande matcher när de vände ett underläge till en 4 - 2 seger över Portugal. Ungern chockade med ett ledningsmål och spelade utmärkt, men lyckades in hålla undan Frankrike i ett möte som slutade 1 - 1.

I och med att Ungern har bara en poäng totalt i gruppen behöver de vinna detta stentuffa möte för att ha en chans att kvala vidare i mästerskapet. Matchen mot Tyskland kommer att dömas av ryssen Sergey Karasev, som tidigare har dömt Italien och Schweiz i mästerskapet. Där delade han ut två ostskivor - båda till Schweiz, i en match som innehöll 22 frisparkar, alltså, fouls.

Varken Tyskland eller Ungern har dragit på sig eller emot sig många gula kort i EM. Joshua Kimmich fick ett tidigt gult kort för Tyskland mot Frankrike, som skulle visa sig vara matchens enda gula kort. Mot Portugal fick tyskarna två gula kort på Kai Havertz och Matthias Ginter och inga portugisiska varningar. I Ungerns första match blev Loic Nego och Willi Orban varnade för Ungern och Ruben Dias för Portugal. Mot Frankrike blev Endre Botka varnad för Ungern och Benjamin Pavard för Les Bleus.

Marknaden har kortlinan på 3,5 kort till antal, vilket är för högt. Då inget av nationernas respektive fyra möten i EM har slutat med fler än 3 kort tvivlar jag starkt på att detta möte gör det. Därmed lägger jag ett spel på att det blir under 3,5 kort i matchen.

Spela riskfritt på matchen→

Speltips Tyskland - Ungern:
Under 3,5 kort. Odds 1.70 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Tyskland:
Manuel Neuer, Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rüdiger, Joshua Kimmich, Ilkay Gündogan, Toni Kroos, Robin Gosens, Kai Havertz, Serge Gnabry & Leroy Sane.

Bekräftad startelva - Ungern:
Peter Gulacsi, Endre Botka, Willi Orban, Attila Szalai, Loic Nego, Laszlo Kleinheisler, Adam Nagy, Andras Schäfer, Attila Fiola, Adam Szalai & Roland Sallai.
---

This is the stats tab
This is the post tip