På National Arena i Bukarest möts Ukraina och Österrike i den sista matchen, i EM gruppspelet. Tabellen ser ut som följande:

1. Nederländerna - 5:1 målskillnad - 6 poäng.
2. Ukraina - 4:4 målskillnad - 3 poäng.
3. Österrike - 3:3 målskillnad - 3 poäng.
4. Nordmakedonien - 2:5 målskillnad - 0 poäng.

Både Ukraina och Österrike har förlorat mot Nederländerna samt vunnit sina möten mot Nordmakedonien. Det är Ukraina som har en bättre målskillnad och parkerar därför på en andra plats. Det räcker för Ukraina att spela oavgjort i detta möte för att kvala vidare till slutspelet. Å andra sidan räcker ett oavgjort resultat även för Österrike, som skulle sluta på en tredje plats i tabellen. De fyra bästa treor går vidare och det är svårt att tänka sig en bättre trean än ett landslag med 4 poäng och 0 i målskillnad.

Därför erbjuder marknaden cirka dubbla pengar på ett oavgjort resultat - i och med att båda lagen tar sig vidare till slutspelet. Därmed inte sagt att båda lagen kommer att rulla bollen i 90 minuter. Inte Ukraina i alla fall. I samtliga matcher har de gått ut att vinna och visat sig vara starka. Andriy Yarmolenko och Roman Yaremchuk har nätat varsin gång, både mot Nederländerna och Nordmakedonien. De är i högform, ihop med Atalanta stjärnan Ruslan Malinovskyi, som gör en stor skillnad för Ukraina.

Österrike kommer från en platt match mot Nederländerna där de knappt skapade några farligheter. I mitt tycke är Ukraina den nationen som är klart bättre, speciellt i den sista tredjedelen. Därmed har Ukraina en fin chans att vinna detta möte. Blir det oavgjort, så finns det ett bra värde ändå i spelet på en Ukraina seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir alltså en förlust vid en Österrike eger och vinst vid en rak Ukraina seger i matchen.

Speltips Ukraina - Österrike:
1 asian 0 (samma som Ukraina draw no bet) - odds 1.92 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Ukraina:
George Buschan, Alexander Karavaev, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Vitalii Mykolenko, Mykola Shaparenko, Taras Stepanenko, Oleksandr Zinchenko, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk & Ruslan Malinovsky.

Preliminär startelva - Österrike:
Daniel Bachmann, Martin Hinteregger, David Alaba, Aleksandar Dragovic, Stefan Lainer, Konrad Laimer, Xaver Schlager, Marcel Sabitzer, Andreas Ulmer, Sasa Kalajdzic & Marko Arnautovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip