Galopp Tips - Speltips & Galopptips

Galopp Tips - Speltips & Galopptips

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa galopptips

Vi älskar hästar och att betta på dem! Våra experter lägger ner ett enormt jobb på att hitta de bästa vinnarna och de högsta och mest spelvärda oddsen på hästkapplöpningen jorden runt. Det bästa som finns är att hitta och leta upp en häst som har ett alldeles för högt odds i förhållande till vinstchansen och därmed hitta det bästa spelvärdet. Våra skribenter vilar aldrig och som läsare hos Rekatochklart kan du vara säker på att våra galopptips och gratis travtips på hästar håller högsta kvalitet. Det är därför vår sajt varit nominerad som en av världens bästa sajter för spelinformation hela fem gånger på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London.

Gratis galopp tips inför V64 och stora lopp 

I en värld full av betalsajter och inlåsta tips är vi stolta över att kunna erbjuda gratis tips på galopp inför alla stora lopp runt om i världen. Hos oss är allt på V64 helt gratis och utan kostnad och du behöver inte betala för ett enda speltips. Alla kan ta del av våra rekar och analyser. Våra experter och skribenter gör jobbet så att du kan luta dig tillbaka och njuta av det bästa av allt. De fantastiska djuren och spänningen det innebär att betta på ett lopp. Vi fokuserar på de största och mest välkända loppen i första hand men erbjuder även rekar för vanliga lopp på vardagar. Inget race är för stort och inget är för litet. Så länge spelbolagen erbjuder odds på det.

Galopp tips till Bro Park och Sverige

Bro Park är den nyaste och senaste svenska galoppbanan i Sverige och den banan som håller högst klass. Då Täby Galopp lades ner ersattes Täby av den här anläggning som ligger i Upplands-Bro kommun en bit utanför Stockholm. Några av de viktigaste och mest prestigefyllda loppen är Stockholms Stora Pris, Stockholm Cup International och Bro Park Vårsprint. Letar du efter tips till Bro Park har du hamnat på rätt ställe då det är något som vi regelbundet erbjuder.

Göteborg Galopp, Strömsholm och Gärdet

Det finns tre huvudbanor i Sverige. Dessa är Bro Park, Jägersro och Göteborg Galopp. Utöver dessa tre giganter finns det även en rad andra anläggningar. Både permanenta och tillfälliga. Exempel på dessa är Strömsholm som är en ren  och skär naturbana i fantastiskt vacker miljö vid Mälarens strand. Nationaldagsgaloppen är en relativt ny tradition som rids mitt i stan på Gärdet i huvudstaden. Den här banan har inga fasta installationer och byggs upp och plockas ner inför tävlingarna varje år. Blommeröd, eller Strandängen som anläggningen även ibland kallas, är ytterligare en bana. Den ligger utanför Höör i Skåne och har möjligheten att arrangera hinderlopp i naturlig miljö.

Galopptips till Jägersro Galopp

Jägersro är en av de mest anrika och klassiska banorna i Sverige och ligger i Malmö i Skåne. Jägersro arrangerar både tävlingar för trav och galopp och är en av landets största och mest besökta hästportarenor. Några av årets största höjdpunkter på Jägersro är Svenskt Derby för treåringar och Pramms Memorial som är ett av Europas största och mest intressanta lopp på dirttrack. Vi erbjuder tips till Jägersro Galopp inför varje tävlingsdag med extra fokus på de allra största och mest populära dagarna.

Speltips inför Cheltenham Festival och Cheltenham Gold Cup

Galopp tips inför Cheltenham Gold Cup är något av det största och mest populära som finns inom hästkapplöpning. Cheltenham Festival är höjdpunkten av National Hunt-säsongen och rids i mars varje år. Här tävlar de bästa hästarna i Storbritannien och världen på en fantastiskt gräsbana i England. Här har många galoppörer gjort sig ett namn och blivit legendariska när de tagit stora segrar. Det största och mest prestigefyllda loppet heter Gold Cup och det är en dröm för många ägare och tränare att vinna det här fantastiska loppet.

Rekar på Kentucky Derby i USA

Rekar och speltips inför Kentucky Derby, eller "Run for the Roses" som det ofta kallas i USA, tilldrar sig alltid ett stort intresse och många är intresserade av att hitta rätt vinnare i det här loppet. Ett lopp som rids på den välkända banan Churchill Downs i Louisville. Det här racet kallas ofta för de mest spännande två minuterna inom sporten då det ofta avslutas av en väldigt jämn och spännande klungspurt in på upploppet. Det har gjorts många filmer om vinnare och andra öden kring det här racet och några av de mest kända hästarna som tävlat i Kentucky Derby är Secretariat, Donerail, Seattle Slew och Affirmed.

Galopp tips på Grand National 

Det är inte de bästa hästarna som tävlar i hinderloppet i Grand National men det är ändå det mest kända och folkliga loppet som rids i England och Storbritannien. Det här är ett väldigt tufft lopp där många av deltagarna och hästarna inte ens kommer i mål. Ett riktigt styrkeprov. 40 hästar gör upp mot varandra på Aintree och en bana som är 7,25 kilometer lång med tuffa och höga hinder. Väldigt mycket kan hända i det här racet vilket säkert är en av anledningarna till att det är så populärt i Storbritannien och på Irland. Då intresset är så stort för det här racet är det en självklarhet för oss att erbjuda analyser och tips på Grand National. Dessutom helt gratis.

Betting tips på Prix de l'Arc de Triomphe

Legendariska Prix de l'Arc de Triomphe är ett av de största galopp-loppen i världen och det rids normalt första söndagen i oktober på Longchamp utanför Paris i Frankrike. Ära och stora prispengar står på spel och det är inte bara galoppörer och hästar från Frankrike som deltager utan de bästa och dyraste hästarna i hela världen. Loppet rids på gräs och tilldrar sig ett stort intresse vad gäller betting och spel. Inför det här loppet finns det mängder av galopptips både på vår sajt och runt om i världen i internationell spel-media.

Speltips inför Dubai World Cup på Meydan

Dubai World Cup är ett helt fantastiskt race som rids på lika fantastiska Meydan Racecourse i Dubai. En anläggning och galoppbana som vi starkt kan rekommendera för er som inte besökt den. Banan och allt runtomkring håller högsta klass från början till slut. Det här är också det lopp i världen med högst prispengar och det rids om otroliga pengar under hela meetinget. Enbart i Dubai World Cup rids det om svindlande 12 miljoner dollar. Då det allmänna intresse för loppet är så stort är naturligtvis även intresset för betting på samma event enormt. Vi gör därför jobbet åt dig och erbjuder galopptips inför Dubai World Cup helt utan kostnad.

Tips till Melbourne Cup i Australien

Melbourne Cup är det största loppet i Australien och ett av de största och mest kända racen i hela världen. Melbourne Cup har en lång tradition och en anrik historia och är ett event som hästmänniskor från jordens alla hörn vallfärdar till. Det rids på Flemington Racecourse och är ett handicap-lopp över 3200 meter för treåriga och äldre hästar. Det är även känt som "the race that stops the nation" på grund av dess popularitet i hemlandet. Våra tipsexperter har full koll på det här loppet och hästarna som deltager och levererar galopptips till Melbourne Cup inför varje upplaga av detta otroliga spännande race.

Vad är Regel 4 inom galopp?

De flesta spel inom galopp omfattas av något som kallas för regel 4. Det här innebär helt enkelt att återbetalningen och oddset sänks då hästar stryks. Även om du spelat till ett så kallat fast odds så kan det sänkas på grund av att hästar stryks och inte kommer till start. Hur mycket oddset sänks beror på hur många hästar som startar i loppet och hur betrodde den eller de hästar som blivit strukna var. Det finns automatiska formler som räknar ut det här. Då många spelare inte är medvetna om att regel 4 existerar kan det ibland komma som en chock att oddset justeras men det är helt normalt vad gäller betting på galopp och hästar.