Hejsan!

Har brottat mig igenom FRL-marknaden också (Ledare efter första rundan).

Fastnat för tre killar...

JB Holmes - odds 67.00
Gjorde vi trevliga "placerings-pengar" på för några veckor sedan, när han slutade på fjärdeplats under Farmers Insurance Open. Där och då blev man ändå lite besviken på honom. Varför lägga upp på sista hålet, när han visste att det behövdes Eagle? Känns som det fattas lite nerver när det hettar till, men JB Holmes har tveklöst kapacitet att skjuta lågt. Ingen större stress på en torsdag. Vid tre tillfällen så har han varit Topp5, efter första 18 hålen, på Rivera. Kan rivstarta nu också...

Patrick Rodgers - odds 81.00
Pluggade på Stanford University i Kalifornien och har gott om erfarenhet av Riviera. En bana som passar långtslående Patrick Rodgers alldeles utmärkt. Saknar jämnhet, men på rätt humör så kan killen vara en riktig birdiemaskin. Brukar dessutom göra sina bästa resultat när han går ut sent. Tävlar alltid för att nå bästa resultat, så är det någon som ligger -6,7,8. Då är det Rodgers målsättning.

Charlie Beljan - odds 251.00 (6 platser)
En drive med förbundna ögon? Ja, kanske. Men jag är villig att göra ett försök. Efter segern 2012, så har det gått trögt för Charlie. Har dock envist jobbat vidare och det är inget fel på ambitionen. Men när han väl sprattlar till, så brukar det vara på västkusten. Spelat Riviera fem gånger i tävlingssammanhang - vid två av tillfällena så var han Topp5, efter första dagens spel.
Till saftiga 251 x godiset, med 6 platser, så kan man syna med rent samvete.

Lycka Till
//S-L

This is the stats tab
This is the post tip