Vi närmar oss The Open på Royal Troon med stormsteg, men innan vi vänder blickarna mot årets sista major har vi The Genesis Scottish Open att ta oss igenom med ett väldigt fint startfält.
En hel del av de bästa i världen har tagit några veckor ledigt, men är nu tillbaka för att förbereda sig inför kommande major.

The Genesis Scottish Open tar för sjätte året plats på The Renaissance Club, par 70, och det har blivit dags att sätta tänderna i startfältet och ett par val jag gillar inför slutet av veckan. Tre val med både slutplacering och vinnarodds, där ni får välja och vraka!

Uppvärmning inför The Open

Tommy Fleetwood
Sluta topp 10 till 3.40 hos bet365 .
Vinna till 23.00 hos bet365 .

Tommy Fleetwood är en av spelarna jag kommer rikta blickarna mot under nästa veckas The Open, men jag väljer att ta med honom redan här.
Engelsmannen har haft en fin form genomgående under egentligen hela säsongen, och detta är en bana som han spelat väldigt bra på tidigare. Han har tidigare slutat 6:a, 4:a och 2:a, där han 2020 förlorade i playoff. Fleetwood är extremt duktig från tee vilket kommer vara viktigt på denna typ av links bana, som han även är extremt duktig på.
Han har haft svårt att vinna turneringar under sin karriär, men är väldigt ofta med i toppen av turneringar och jag tror vi har god chans att få se honom vara med och slåss i toppen även här!

Matt Fitzpatrick
Sluta topp 20 till 2.50 hos bet365 .
Vinna till 36.00 gånger pengarna hos bet365 .

Jag dammar av ytterligare en engelsman som ett av mina tips. Den unge statistik-nörden har haft en svajig säsongen men har på den senaste tiden sett bättre och bättre ut. Även här har vi en spelare som gillar den här banan, och trots att han tidigare sagt att links-golf inte är hans favorit, är han bättre på det än han själv får det att låta som.
The Renaissance Club är inte en av de tuffare links-banorna, med relativt mjuka greener och åtkomliga pinnar är det en bana som bör passa Fitzpatrick rätt bra

Min Woo-Lee
Sluta topp 20 till 2.45 hos bet365 .
Vinna till 31.00 hos bet365 .

Här har vi en spännande spelare som jag tror, och som tidigare har bevisat, kan spela väldigt bra på den här banan. Min Woo-Lee har vunnit denna tävlingen en gång tidigare under 2021.
Över hans 6 senaste starter har han slutat topp 30 i samtliga av de turneringarna och kommer senast från andraplats i Rocket Mortage Classic.
En Min Woo-Lee i form, som han för tillfället är, är ruskigt farlig och en spelare av hans kaliber som har många olika typer av slag i sin repertoar kommer att bli giftig på denna typ av links-bana!

This is the stats tab
This is the post tip