Hejsan!

Ja, som sagt - äntligen dags för Golf igen!

Ingen dålig tävling att följa heller - bara vinnare från 2017 med i fältet och en rätt mysig bana att drömma sig bort till...

Plantation Course på Hawaii. Resort-slinga, med Par73 = låga resultat att vänta.
Så som vindprognosen ser ut, så kommer det dock spelas lite svårare än i fjol.

Laddar in tre drag under "Ledare efter första rundan"...

Hudson Swafford - odds 71.00 ComeOn (Vinnare/Plats).
Aldrig spelat Plantation Course i tävlingssammanhang, men har god erfarenhet av spel på Hawaii - där han trivs riktigt bra,
Har placeringar som: 8–9–13 (däremellan en MC). Har skjutit några riktigt låga resultat. Under Sony Open för prick ett år sedan, så inledde han med en 62:a. I 90 tävlingar av 100 så räcker det till en tätplaceringar, men i just det fallet så fick Justin Thomas för sig att dränka allt och skjuta 59. Hudson har överlag haft en tendens att inleda riktigt bra. Senaste tre månaderna så har han ett torsdags-snitt på 67.67 (tredje bäst på Touren). Roligt värdeodds!

Cameron Smith - 28.00 ComeOn
Gör sin första tävling på Plantation Course, men det är inget som oroar särskilt mycket. Högkapabel spelare, som är van vid underlaget - och att spela i vind. Har spelat på Hawaii tidigare. Hade röda siffror under Sony Open för prick ett år sedan. Inledde då med en stark 64:a. Spelet från tee är inte A och O den här veckan. Har du bara en het putter så kan det räcka långt.
Cameron Smith är en av de bästa puttarna i fältet. Testas!

Russell Henley - odds 32.00 ComeOne
Aggressiv spelare, som alltid går för pinnen - vill bara göra birdies. På en sådan här typ av bana, så brukar det passa ganska bra. Har inget emot underlaget. Har tagit två titlar på Bermuda-gräs - däribland en på Hawaii (Sony Open, 2013). Av spelarna i fältet, över de senaste tio tävlingarna, så har han träffat näst flest fairways. Och med snyggt underlag under bollen, så brukar Henley kunna nita upp bollarna nära pinnen. Överodds.

***
Där får det räcka.

Outright-spelen hittar ni under Bloggen!

***
God Fortsättning!

//S-L

This is the stats tab
This is the post tip