Röken och dammet från US Open förra veckan har så smått börjat lägga sig, där Bryson DeChambeau stod som segrar och vann sitt andra US Open i karriären. Mycket av eftersnacket handlade dock om Rory McIlroy som i princip gav bort segern genom att gå +3 på sina 4 sista hål.

Vi har dock ingen tid att spilla, när nu ännu ett klassiskt event går av stapeln redan veckan efter.
The Travelers Championship i Conneticut räknas som ett signature event och startfältet är därför väldigt starkt för andra veckan i rad. Vi sätter igång!

Årets kortaste bana

Tony Finau att sluta topp 10 till 3.25 gånger pengarna:

Hade det inte varit för en trippelbogey i den tredje rundan förra veckan hade Tony Finau varit med och slagits om titeln förra veckan. Han slutade tillslut på en delad tredjeplats i US Open, endast två slag bakom segrande Bryson DeChambeau, vilket inte gör matten jättesvår för att inse hur mycket den trippelbogeyn kostade.

Finaus form har verkligen pekat i rätt riktning den senaste tiden. Bortsett från US Open har han även fyra raka topp 20-placeringar den senaste månaden. Väldigt starka siffror och känslan är att en seger ligger i korten.

Puttningen har varit vad som legat Finau lite i fatet under en längre tid, men han gjorde det väldigt bra även där på extremt svåra greener förra veckan. Denna veckan kommer greenerna vara betydligt lättare, vilket gör att jag tror Tony Finau har en fin turnering framför sig om allt stämmer.
Tony Finau att sluta topp 10 till 3.25 gillar jag skarpt och blir mitt spel. Även sluta topp 20

Utöver Tony Finau har jag bestämt mig för att ta fram 2 spelare jag tycker det finns värde i att vinna hela turneringen:

Patrick Cantlay till 20.00 gånger pengarna:

Patrick Cantlay slutade på en delad 3:e plats under förra veckans US Open och kommer därmed in i den här turneringen med en formkurva som pekar uppåt. Detta är även en bana och turnering som Cantlay gillar, då han slutat topp 20 i 6 raka upplagor av denna tävling, där han även slutade 4:a förra året.
Historiken på denna bana i kombination med hans väldigt fina järnspel på denna bana som är i det kortare laget gör att jag ser Canylay som ett bra val till 20.00 gånger pengarna hos bet365 .

Brian Harman till 39.00 gånger pengarna:

Här har vi ett val för finsmakarna och för de som vill sticka ut en aning. Brian Harman kanske inte kommer till den här turneringen med den mest lysande formen, men det är en bana som verkligen passar hans typ av spel.
Harman är inte känd för sin läng från tee, vilket dock passar väldigt bra då detta är den kortaste banan på hela året. Detta har verkligen visat sig tidigare, då han har 6 stycken topp 10 placeringar i denna tävling tidigare.
Harman är en extremt fin puttare, och kan han få sitt närspel att sitta ser jag goda möjligheter för Harman att vara med och slåss i toppen när vi närmar so söndagkvällen.

Samtliga odds är hämtade från bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip