Speltips Innebandy - SSL & VM 2022

Speltips Innebandy - SSL & VM 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Innebandy-VM för herrar

Världsmästerskapet i innebandy är det största och mest prestigefyllda event som finns för landslag inom sporten och något som alla aktiva vill vinna. Mästerskapet spelas vartannat år för herrar och anordnas av sportens internationella förbund. Det organiseras dock av de nationella förbunden. Sverige är det land som dominerar och tagit flest guldmedaljer genom åren. De bästa länderna på herrsidan är Sverige, Finland, Schweiz, Tjeckien och Norge. Då den här sporten växer i popularitet, särskilt i Sverige, är det en självklarhet för oss att erbjuda speltips på innebandy. Inklusive VM och de mest populära och största eventen och ligorna.

Speltips på VM i innebandy för damer

VM för damer arrangeras vartannat år och vi erbjuder alltid speltips på VM i innebandy för damer. De bästa lagen och nationerna på damsidan är Sverige, Finland, Schweiz, Norge och Tjeckien. Precis samma länder som på herrsidan. Även här är det Sverige som dominerar och har flest guld genom tiderna. Bettingen på innebandy omsätter mer och mer pengar och det här gäller så klart även världsmästerskapet. Även om det är de inhemska ligorna det spelas mest på.

Rekar till SSL och Svenska Superligan

Den högsta ligan eller divisionen i det svenska seriesystemet heter SSL. Det är en förkortning av Svenska Superligan och namnet är det samma både för damer och herrar. Ligan kallades tidigare för Elitserien innan namnet ändrades. Några av de mest kända lagen på herrsidan är IBK Dalen, Storvreta IBK, IBF Falun, Pixbo Wallenstam IBK och Warberg IC. På damsidan känner de flesta till lag som Kais Mora, Täby, IK Sirius, IKSU och Malmö. Gillar du rekar och speltips på SSL har du hamnat rätt då vi erbjuder analyser och betting tips under hela säsongen. Både för herrar och damer.

Bonusar för betting på innebandy

Det finns en stor och bra anledning att byta bettingkonto och spelbolag ibland. Den anledningen är bonusar och öppningserbjudanden. De flesta bettingsidor erbjuder det här för nya kunder och bonusarna brukar vara som bäst inför starten av stora eventen eller ligor. Så kolla alltid det här i vår bonusguide innan starten av SSL eller VM i innebandy. Där du hittar du de bästa bonusarna för betting på innebandy och andra populära sporter.