Speltips SSL Innebandy 2021/22 - Herr & Dam

Speltips SSL Innebandy 2021/22 - Herr & Dam

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på SSL i innebandy

SSL är en förkortning av Svenska Superligan och en av världens bästa ligor. Enligt många den allra bästa. Ligan hette tidigare Elitserien men man valde att byta namn för några år sedan i samband med ett större ansiktslyft för svensk innebandy. Den här divisionen har allt och kan verkligen bjuda på underhållning och sport i världsklass i en idrott som är på stark frammarsch. Rekatochklart är självklart med på noterna och då intresset från våra läsare är stort bjuder vi på speltips på SSL i innebandy inför varje omgång. Dessutom helt gratis och utan kostnad precis som alla våra andra speltips och rekar.

Bäst speltips på SSL för herrar och damer

Svenska Superligan har valt att ha samma namn för både herrar och damer. SSL Herr består av 14 lag där åtta stycken går vidare till slutspel och där två lag åker ur. Vinnarklubben koras till svenska mästare. Även SSL Dam består av 14 lag där lagen möter varandra två gånger i en rak dubbelserie. Hemma och borta. Åtta lag går till slutspel och kvartsfinal, fyra lag har spelat klart efter grundserien och de två sämsta lagen åker ur. En intressant sak med Svenska Superligan i innebandy är att finalen avgörs i en rak match. Både för herrar och damer under samma dag i Globen i Stockholm. En stor happening för alla som älskar sporten och för våra skribenter och experter som lägger ner sin själ för att hitta de bästa oddsen och leverera vassa speltips på SSL för herrar och damer.

Betting tips och rekar för innebandy

Innebandy är en sport som växer och som nu tillhör de allra största och mest populära sporterna i Sverige. Sett till betting och tips är SSL den i särklass mest populära ligan men inte allt. Spelbolagen erbjuder även odds på lägre divisioner i Sverige samt massor av ligor från andra länder. Ett annat event som är väldigt stort är Innebandy VM som spelas vartannat år. Ett mästerskap som det svenska landslaget dominerat genom åren och Sverige är det land som har vunnit flest VM-guld av alla nationer. Något vi svenskar kan vara väldigt stolta över. Gillar du speltips på innebandy och VM samt de största ligorna från andra länder har du hamnat på rätt ställe då vi tar sporten på största allvar och erbjuder ett stort utbud av rekar och analyser.