Leksand skötte sig bra och vann till fina 2.40, just nu går det väldigt bra för mig och jag har hittat en väldigt intressant match imorgon.

Denna gången lite lägre odds (1,62) / (1.85 -1.5), men väldigt säkert spel. Helsingborg går väldigt bra just nu och har fem vinster sedan sex matcher tillbaka (senast stortorsk mot Warberg) Fast på hemmaplan är man starka. Helsingborg har ej förlorat hemma denna säsongen och kommer att ge Täby allt för mycket att handskas med. Täby har 5 förluster och 2 vinster och dess vinster kommer mot Karlstad och Mullsjö som harvar nere i botten.

Täby dras med skador och Urwäder, Hyvärinen och Micke Karlsson är nog inte med och spelar imorgon, det är givetvis spelare som skulle kunna föra laget framåt. Tränare bron har också nyss lämnat och klubben är påväg neråt och är i nödrop.

Helsingborg slåss för slutspelsplats och det vore givetvis ett skämt om man inte vann imorgon. Dess nya arena kommer få se vinst imorgon, garanterat. Det finns inget annat.

Nackdelen är väl att spelet ger bara 1.62 men jag kommer att testa -1.5 som ger 1.85 och jag känner mig väldigt säker till detta.

Edit: På svenskaspel ger Helsingborg 1.45, fina bjudodds på Unibet .

Lycka till!

EDITERAD 2013-01-12 00.01:26

This is the stats tab
This is the post tip