Danmark ska in i turneringen under lördagen och man ställs mot Frankrike, en match som jag tycker man är rätt favoriter i.

Danmark har genrepat mot lag som Finland, Sverige, Norge och och Österrike inför vad som komma skall, och i båda matcherna mot Finland förlorade man med uddamålet och detsamma gäller i en match mot Sverige. Man visade sig svårslagna och ska man ha en chans att avancera till kvartsfinal så är denna inledande matchen viktig.
Man har flera bra spelare såsom Boedker, Regin, Nicklas Jensen och Oliver Lauridsen. Truppen är inte superbred, men kikar man på truppen så ska man vara favoriter mot Frankrike.

Frankrike har genrepat mot Ryssland, Lettland, Schweiz och Italien, och man har fått med sig ett par bra resultat. Det som slår högst är väl segern mot Schweiz med 3-4 efter förlängning. Spelmässigt var man dock inte med, men starkt ändå.
Damien Fleury känner vi igen efter spel i flera klubbar i Sverige. Även Charles Bertrand är en av de vassare spelarna i Frankrike, men ser man helheten så är det ingen vidare klass på truppen, och jag tycker man är en nivå lägre än vad Danmark är.

Danskarna tycker jag har den bättre truppen och en seger i premiären är oerhört viktig, och det tror jag man fixar.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip