Tar ett tidigt spel här mellan Danmark och Tyskland, en match jag tror kan bli underhållande.

Danmark tycker jag ligger och nosar strax efter både Slovakien och Tyskland, och man kommer slåss om fjärdeplatsen och slutspel, då de tre första platserna bör vara upptagna av USA, Kanada och Finland.
Man har en del bra spelare i truppen med Boedker, Regin och Nicklas Jensen offensivt och Lauridsen och Jesper Jensen defensiv, så det finns en del spets i detta Danmark.
Man öppnar mot Frankrike och min tanke är att man löser tre poäng direkt, och får med sig en bra start in i turneringen.
Jag tror det kommer behövas ett bra resultat mot tyskarna för att kunna sno åt sig fjärdeplatsen senare, förutsatt att man löser segrarna som ska tas, och blir det mål tidigt så kan vi få se en svängig matchbild.

Tyskland kommer även dem få rikta in sig på fjärdeplatsen och då är det som sagt Slovakien och Danmark man slåss med i min bok.
Man leds av stjärnan Draisaitl som stod för 105 poäng i NHL under säsongen, och mycket lär kretsa kring honom offensivt. Man har även Kahun i laget som stod för 37 poäng under sin första säsong i NHL.
Utöver dessa spelare så är det mycket inhemsk.
Man har genrepat en del inför VM och gjort åtta mål på två matcher mot Tjeckien, och man har slagit Slovakien i två matcher.

Jag ser detta som en viktigt match för båda lagen där laget som är i underläge lär satsa en del trots att det är tidigt i turneringen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip