Danmark mot USA och här tror jag att vi kan få se en hel del mål.

Danmark öppnade med seger efter straffar mot Frankrike efter att det slutat 4-4 under ordinarie tid. Sedan stötte man på Tyskland där man förlorade med 1-2 och efter det blev det en klar 0-9 seger mot Storbritannien. Senast blev det en 3-1 förlust mot Finland och från den matchen och framåt så saknar man Lars Eller som åkt hem på grund av skada, och det märktes stundtals i det offensiva spelet.
Man har fortfarande spelare som Boedker och Jensen som kan hota offensivt, och med tanke på hur USA agerade defensivt senast så bör man kunna trycka in ett par puckar.

USA öppnade med en 1-4 förlust mot Slovakien och det var nog inte många som visste vad som hände där då man gick in i matchen som klara favoriter. Efter det har man tagit tre raka segrar då man slagit Frankrike med 7-1, Finland med 3-2 efter förlängning samt nu senast Storbritannien med 6-3.
Man gör det som krävs och slår Storbritannien, men att man släpper tre mål mot ett lag av den kalibern håller inte alls, och defensivt finns det helt klart mer att önska.
Offensivt har man dock riktigt skickliga spelare i Kane, Eichel och Gaudreau för att nämna några, men listan kan göras lång, och det bör komma många lägen till att göra mål.

USA har en stark offensiv och bör göra en del mål. Samtidigt så har Danmark en bättre trupp än Storbritannien, och har inte USA höjt sig rejält defensivt inför denna match så bör danskarna kunna utnyttja detta och göra ett par mål.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip