FInland mot Tyskland i den sista matchen innan slutspelet och jag tror på en match där defensiven ligger i fokus.

Finland har spelat över förväntan och toppar faktiskt grupp A, och får man med sig två poäng i denna matchen så vinner man gruppen.
Man har vunnit samtliga matcher förutom en då man förlorade mot USA efter förlängning, och det är klart oväntat i mina ögon. Man har inte fått ihop någon stjärntrupp till årets VM och de flesta spelarna kommer från KHL eller den inhemska ligan.
Sju insläppta mål har man efter sex matcher, och man har hållit nollan i två raka matcher inför denna fight. Samtidigt öser man inte in mål framåt då man gjort tre mål på Frankrike och fem på Storbritannien, två lag som är svagare än Tyskland.

Tyskarna åkte på en rejäl stjärnsmäll näst senast då man förlorade mot Kanada med klara 8-1, och man undrade hur de skulle tackla den förlusten.
Man måste ha tacklat den på ett bra sätt då man i matchen efter mot USA spelade klart bättre och utmanade amerikanerna rejält. Det stod länge 1-1 men med tio minuter kvar av matchen gör Dylan Larkin 1-2 för USA där Jack Eichel senare gör 1-3 i powerplay. Det var ett steg framåt efter förlusten mot Kanada och nu ställs man mot Finland i den sista gruppspelsmatchen, i en match jag tror blir målsnål.

Finland har inte öst in mål även mot de sämre lagen, och här tror jag tyskarna går in för att spela en tight match, samtidigt som jag tror Finland kommer att försöka göra exakt samma sak.

Speltips: ingen lag till 4 mål inkl övertid och straffar, och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip