Kanada mot Tyskland här och jag har en idé i matchen.

Kanada öppnade VM med att förlora mot Finland med 3-1, och det var förvånande då den finska truppen inte innehåller några större namn. Men man vann helt rättvist och gjorde en bra match, så inget att skylla på där.
Efter det så slog man Storbritannien med 0-8, en klart väntat storseger. Sedan stötte man på problem mot Slovakien som hade både 2-0 och 4-2 ledningar. Men tillslut så lyckades man vända och sätta det avgörande 5-6 målet med enbart en sekund kvar av matchen.
Nu senast vann man med 5-2 mot Frankrike där man körde över och hade 3-0 efter första perioden. Sedan lyckades Frankrike skaka liv i matchen då man gör 3-2 tidigt i tredje, men Kanada vann sedan bekvämt.

Tyskland har vunnit samtliga matcher hittills, men samtidigt har man sluppit de bättre lagen.
Man har slagit Storbritannien med 3-1, Danmark med 1-2, Frankrike med 4-1 och nu senast Slovakien med 3-2.
I matchen mot Slovakien var man inte alls med första två perioderna, men man låg bara under med 1-2. I tredje lyckas man på något sätt vända till seger sista två minuterna, en riktigt viktig seger i kampen om kvartsfinal.
Eisenschmidt leder lagets interna poängliga och han har överraskat av det jag sett, speciellt då Draistaitl är den stora stjärnan i laget.

Kanada är bra och ska vara favoriter då man är det bättre laget än Tyskland. Men jag tror inte att man bara går ut och kör över tyskarna, vilket gör att jag väljer att kliva in på hcp-marknaden.

Speltips: Tyskland +2,5 och jag investerar 2u // TT