Nordisk fight mellan Norge och Sverige, en match jag tror vi kan få se på en del mål.

Norge har förlorat de två inledande matcherna då man möt tufft motstånd i Ryssland och Tjeckien.
Mot Ryssland blev siffrorna 5-2 och nu senast skrevs slutresultatet till 7-2 mot Tjeckien. Man fick även Roselli-Olsen skadad senast och det blir inget mer spel i VM för hans del.
Man har gjort två mål mot både Ryssland och Tjeckien så det visar att man inte är helt ofarliga offensivt, och med tanke på hur Sverige uppträdde defensivt mot Tjeckien så blir jag inte förvånad om man får in några puckar även här.

Sverige förlorade premiären mot Tjeckien med 2-5 efter att Hörnqvist och Lindblom gjort varsitt mål. Tjeckiens 1-0 mål är en liten tavla från Henrik Lundqvist och den får han ta på sig, men överlag så spelade man riktigt dåligt och Tjeckien var mer än värda segern i den matchen.
Nu har man fått premiären i sig och körde sedan som väntat över Italien, vann till slut med hela 8–0. Det efter bland annat ett hattrick av Anton Lander. Här är det perfekt att fortsätta hitta rätt i det offensiva spelet, och få igång spelare som Nylander och Lindholm för att nämna ett par gubbar.

Man är det klart bättre laget än Norge och jag tror man kommer göra en del mål framåt. Samtidigt är jag inte främmande för att Norge trycker in några puckar då Sveriges defensiv såg rätt dålig ut mot Tjeckien senast, och överspelet känns bra på förhand.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip