Semifinaldags och inte ska finnarna kunna stoppa den ryska maskinen?

Ryssland är fortsatt obesegrade i denna upplaga av hockey-vm. Man fick USA i kvartsfinal, en klart tuff match då man slutade etta i gruppspelet.
Nu vann man matchen med 4-3 och belönas istället med en klart lättare uppgift i semifinalen där Finland ställs som motståndare.
Nikita Gusev fortsätter att leverera och senast blev det tre poäng mot USA. Man har även en stekhet Kucherov som står på 16 poäng och ligger delad tvåa i poängligan.

Finland fick Sverige i kvartsfinal och där trodde jag att det skulle ta stopp. Visserligen har inte svenskarna gjort något bra VM, men jag trodde man skulle steppa upp när det skulle bli viktigare matcher, men icke. Finland vann matchen rättvist där man avgjorde i förlängningen i en match som slutade 5-4.
Manninen blev den stora hjälten efter att han avgjort matchen med en riktig pärla upp i krysset.
Nu ställs man dock mot ett stjärnrikt Ryssland som har gjort allt rätt hittills, och detta kommer bli en klart mycket tuffare nöt att knäcka än Sverige, och här tror jag det tar stopp för Finland.

Ryssland har det klart bättre laget än Finland och med tanke på att man presterat i samtliga matcher hittills så bör man ta en bekväm seger och avancera till final.

Speltips: Ryssland -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip