Sista dagen i gruppspelet är här och Slovakien ställs mot Danmark i en betydelselös match, och jag tror att vi får se en del mål från lagen här.

Slovakien har vunnit tre matcher och förlorat tre vilket betyder att man inte kommer att få spela slutspel på hemmaplan, och efter denna match är turneringen över.
Ett avgörande skede för laget var när Tyskland vände 1-2 till 3-2 sista två minuterna, och hade man bara hållit ut så hade man istället varit klara för kvartsfinal innan denna matchen.
Nu vill man självklart avsluta på ett bra sätt inför publiken samtidigt som man lär vilja bjuda på en bra show där ute, och jag tror på en underhållande och offensiv hockey.

Danmark är också färdigspelade i turneringen efter denna match. Man har bara vunnit två matcher varav en på straffar, och då når man ingen kvartsfinal.
Danmark har haft det tufft nu sedan Lars Eller försvunnit, men samtidigt har man mött Finland, USA och Kanada i de tre senaste matcherna, och att göra två mål i dessa matcher var inte helt oväntat.
Man har absolut inget att tänka på, utan här är det bara att gå ut och ha riktigt skoj på isen.
Pressen att nå kvartsfinal eller risken att åka ur A-VM finns inte heller där och man bör rimligtvis våga kliva på mer offensivt, och jag ser det inte som någon omöjlighet att få in två puckar på Slovakien här.

Speltips: Danmark över 1,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip