Storbritannien mot Danmark här i en match där jag tror Danmark kommer ta över mer och mer.

Storbritannien öppnade VM med en 3-1 förlust mot Tyskland där man försvarade sig bra och det dröjde till slutet av den andra perioden innan Tyskland gjorde 1-0. Nu gjorde inte Tyskland något supermatch och det var premiären för lagen. Senast blev det storförlust mot Kanada med 0-8 efter att det runnit iväg mer ju längre matchen led, vilket är helt förståeligt då skotten slutade 12-56 till Kanada.
Jag tror även att man kan försvara sig bra här till en början, men att Danmark kommer ta över mer och mer.

Danmark har plockat två poäng hittills då man slagit Frankrike med 5-4 efter straffar samt förlorat med 1-2 mot Tyskland.
Man låg under med 0-2 mot tyskarna efter två perioder och läget var tufft. Man gjorde dock en riktigt bra tredjeperiod, men kom aldrig närmare än 1-2.
Nu är motståndet av klart svagare kaliber och spelare som Eller och Boedker borde kunna glänsa.

Jag är inte alls främmande för att Storbritannien kan hålla ordning så defensiven till en början. Men ju längre matchen går bör danskarna ta över men och mer, speciellt då man är det skickligare laget.

Speltips: Danmark över 1,5 mål i period 2 och jag investerar 2u // TT