Sverige ska på det igen och nu är det Schweiz man ställs emot, och detta blir väl ingen promenad i parken?

Sverige har spelat bättre sedan man såg riktigt dåliga ut i premiären mot Tjeckien, en match man förlorade med 5-2. Nu har man tre raka segrar mot sämre motstånd, så det ska bli intressant att se hur det blir här när man ställs mot ett bättre lag.
De tre segrarna efter förlusten har kommit mot Italien med 0-8, Norge med 1-9 samt nu senast Österrike med 9-1, så mål framåt har man gjort i massor, närmare bestämt 28 stycken.
Nylander leder lagets interna poängliga med tio poäng, vilket också gör att han i nuläget toppar den totalt poängligan med tre andra spelare.
Poängmässigt har det lossnat rejält sista två matcherna och det efter att Wennberg kommit in i laget.

Schweiz står på fyra raka segrar och man är således obesegrade hittills, precis som Ryssland.
Nu har man inte haft några större prov hittills, och den tuffaste matchen på pappret var den mot Lettland, en match man vann med 1-3 efter att det fram till 3,5 minut kvar av matchen stod 1-1.
I övrigt har man slagit Italien med 9-0, Österrike med 4-0 och nu senast Norge med 4-1.
Man har stjärnor i Fiala, Josi och Hischier i laget, och där får svenskarna se upp. Sedan finns bra spelare i Andrighetto och Weber, så laget är inte ofarligt.

Sverige är favoriter och det köper jag, men jag vill se en bra prestation mot ett bättre lag innan jag köper att man ska vinna en sådan här match enkelt, och jag tror Schweiz kan stå emot bra.

Speltips: Schweiz +2,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip