Tyskland mot Frankrike och här ska det vara klar skillnad mellan lagen.

Tyskland håller jag som ett av lagen som slåss om fjärdeplatsen, och då ska man slå Frankrike, punkt slut.
Man leds av Draisaitl som varit grym under säsongen i NHL där man också i laget har Kahun som gjort en bra första säsong.
Mycket spelare från inhemska ligan annars i truppen, men den tyska ligan håller högre klass än den franska, och under matcherna inför VM så visade man upp bra spel i flera matcher, och utmanade Tjeckien två gånger om då man förlorade båda mötena med 5-4.

Man har nu hunnit med att spela två matcher under VM och det har blivit två segrar.
Öppningsmatchen slutade med 3-1 seger mot Storbritannien, men det satt hårt inne. Det stod 1-1 på tavlan efter 50 minuter, men sedan kom två snabba mål, och man vann rättvist.
Senast blev det seger mot Danmark med 1-2, och man lyckades hålla undan för ett jagande Danmark i tredje perioden.

Frankrike kommer förmodligen med inställningen att hålla sig kvar, och då kommer den viktigaste matchen bli mot Storbritannien.
Damien Fleury och Bertrand är två gubbar som känns igen från spel i Sverige, men utöver dessa två så är det rätt tunn trupp med flera spelare från franska ligan.

Man har precis som Tyskland spelat två matcher och man lyckades få med sig en poäng i öppningsmatchen mot Danmark, en poäng man knappast förtjänade. Senast blev det storförlust med 7-1 mot USA, och det var inget snack om saken.

Har bara tyskarna koll på de få bättre spelarna i Frankrike så tror jag man löser segern relativt enkelt, och jag går på tysk seger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip