Fint möte i grupp A där USA ställs mot Finland, ett Finland som överraskat hittills, mycket tack vare talangen Kakko.

Två omgångar är spelade hittills och USA öppnade med en chockerande förlust mot Slovakien med 1-4. Lägen fanns för fler mål, men Slovakien vann klart rättvist efter en svag match från USA.s sida.
I detta nu leder USA sin andra match mot Frankrike med klara 7-1, och trots en sämre motståndare så ser spelet bättre ut och nu har man som sagt två matcher innanför västen i VM.
Med spelare som DeBrincat, Kane, Eichel och Gaudreau så ska man absolut vara en rejäl utmanare till guldet denna gång, och sett till materialet så ska man vara numret större än finnarna.

Finland har vunnit båda sina matcher hittills och i premiären slog man Kanada med 3-1 efter att sista målet kom i öppen kasse. Nu kunde man likaväl förlorat den matchen då Kanada var det bättre laget i andra perioden, men pucken ville inte in. Senast var det Slovakien som avfärdades och siffrorna blev 2-4.
Det stod länge 2-2 och det hade inte varit orättvist om Slovakien vann. Även denna match kom sista målet i öppen kasse, och denna gången var det med 15 sekunder kvar.
Kaapo Kakko har varit en rejäl överraskning och han har varit Finlands bästa spelare, blott 18 år gammal.

Klarar USA av att ligga tätt på Kakko så tror jag mycket är vunnet då det mesta kretsat kring honom, och i övrigt tycker jag Finland spelat lite över sin förmåga, och här tror jag segertåget tar stopp.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip