Tidig match då det vankas match i KHL där Amur Khabarovsk ska försöka ta andra segern mot Vladivostok senaste två dygnen. Lyckas man? jag tror det!

Amur Khabarovsk är absolut inget topplag i ligan och går man till slutspel senare under säsongen gör man det bra. Inledningen av säsongen resulterade i tre raka förluster, alla på bortaplan. Nu senast var det första hemmamatchen i ligan och man vinner 3-1. Två av målen kom i powerplay. Kanske har det lossnat i den spelformen nu efter en svagare inledning?
Hemmaplan är en fördel för laget då man oftast presterar klart bättre i sin egna borg.

Admiral Vladivostok trodde jag absolut ingenting på i början och nu har det visserligen bara spelats ett få antal omgångar hittills, men det har inte sett bra ut. I premiären tog man en seger på straffar och skrällde mot Sochi, men utöver den segern så har det nu blivit fyra raka förluster. 2-1 förlusten mot Yekaterinburg ser klart fin ut på pappret, men det hade lätt kunnat sluta upp emot 5-1 eller 6-1 om inte keepern gjort en jättematch.

Bortaplan här igen och när lagen möttes i onsdags vann hemmalaget med 3-1, och jag tror utgången blir densamma även här.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos betfinal // TT

This is the stats tab
This is the post tip