Förmiddagsmatch i KHL där Admiral Vladivostok gästas av en av förhandsfavoriterna denna säsong, nämligen Cska Moskva.

Vladivostok vann sin senaste match borta mot Amur Khabarovsk, en match man var det sämre laget och man hade bra med flyt att lösa tre pinnar där. Inför den matchen hade man fyra raka förluster där man bara gjort ett mål i varje match, och då får man svårt att lösa segrar.
Offensivt har man inte mycket att komma med utan det handlar om att släppa in få mål för att kunna lösa segrar då man knappast kommer att ösa in mål denna säsongen.
Första hemmamatchen för säsongen kan ge laget en extra kick här, men att inte gästerna skulle ha kontroll på denna match ser jag som ytterst liten.

Cska Moskva har inte varit tillräckligt bra på slutet och man kommer med dubbla förluster i bagaget, båda på hemmaplan vilket är anmärkningsvärt. Innan dess tog man två fina segrar mot Dynamo Moskva och Magnitogorsk på bortaplan och visade upp ett bättre spel.
Normalt sett så brukar man ha bra kontroll mot de svagare lagen och jag tror inte man kommer att tillåta matchen bli alltför svängig, utan man försöker hålla kontroll på defensiven.
Truppmässigt är man klart vassare än hemmalaget med spelare som Grigorenko, Kaprizov och Andronov, och allt förutom seger är en stor besvikelse här, och jag tror man löser tre poäng, men tror samtidigt inte på något målkalas.

Cska Moskva ska kunna stänga av hemmalagets ytor på ett bra sätt, och bör vinna matchen.

Speltips: 2 + under 5,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip