Tidig match i KHL under onsdagen och det är Admiral Vladivostok som gästas av Dinamo Riga.

Admiral Vladivostok är ett av de sämre lagen i ligan och man har haft det tufft inledningsvis. Nu kommer man från en 0-2 seger mot Amur Khabarovsk näst senast och senast kryssade man mot Cska Moskva, och blir man lite överspelade inför denna match på grund av det? Känslan är så.
Jag håller gästerna som knappa favoriter och just nu är det jämnt spelat. Cska Moskva har inte gått att känna igen de senaste matcherna och det var en "perfekt" match för Admiral att skrälla i.
Truppen är inte stark nog för att ha med slutspel att göra senare under säsongen, och trots att Riga inte är ett topplag så tycker jag fortfarande man ska vara underdogs här.

Dinamo Riga har öppnat säsongen fint med fyra vinster och tre förluster. Senast åkte man på en nit mot Amur Khabarovsk men spelmässigt var man minst lika bra. Innan dess så hade man två raka segrar, det mot Kunlun och Dynamo Moskva.
Videll har värvats inför säsongen och där har man fått in en riktigt bra spelare, och åtta poäng på sju matcher är inte illa pinkat. Kevin Clark från Brynäs samt backen Maione har också anslutit, där den sistnämnda står på sju poäng.
Jag tycker Riga känns klart mer intressanta i år än i fjol, trots att slutspel kan bli tufft att nå när det börjar dra ihop sig.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen // TT

This is the stats tab
This is the post tip