Tidig match under måndagen då Vladivostok gästas av tufft motstånd i form av Magnitogorsk, och här bör hemmalaget få det tufft.

Vladivostok har hittills plockat fem poäng på sju matcher, och kikar man på resultaten så har det blivit en seger och sex förluster.
Segern kom nu senast mot Cherepovets där man vann med 4-1, och det var nog skönt att bryta förlustsviten.
Gästerna var dock riktigt ineffektiva då man bland annat hade flera powerplay, men pucken ville inte in.

Truppen håller en riktigt låg nivå och man tillhör ett av de svagaste lagen i ligan, så det är inte konstigt man förlorat sex matcher.
Ska man hitta några spelare som sticker ut så är det Mozik samt Ushenin x2, men det är inte superstjärnor, och här tror jag att man väger för lätt.

Magnitogorsk har imponerat inledningsvis då man vunnit sex av sina sju matcher, och då har man slagit lag som Omsk och Yekaterinburg. Man har även mött dagens motståndare där det blev seger med 4-3 efter förlängning, och där var man det bättre laget.

I truppen hittar vi nyförvärven Maillet och Leipsic som imponerat med sina tio poäng respektive åtta poäng hittills. Man har även spelare som Currie, Chibisov, Yakovlev och Goldobin i laget och jämför man trupperna så har man både en helt annat spets men även en klart bättre bredd än hemmalaget, och segerchansen bör vara god.

Vladivostok tog en skön seger senast men nu är motståndet mycket tuffare, något man lär få känna på, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip