Redan vid 10:00 på måndagen bjuds vi på hockey i form av KHL där Admiral Vladivostok gästas av Nizhny Novgorod.

Vladivostok vann med klara 5-1 senast mot ett svagt Dinamo Minsk. Svenskarna Almqvist och Ljungh stod för två poäng vardera, och man fortsätter spela en bra hockey för laget. Målvakten Krasotkin vaktade kassen och stod för en bra match då han räddade 33/34 skott, men hittills denna säsong har han varit medioker. Olkinuora som är lagets vassaste målvakt ser fortfarande ut att saknas, och han är en stor del till att laget ligger på en bra åttondeplats, så här är man försvagade defensivt.

Nizhny Novgorod fick utdelning senast då man vann med 2-7 borta mot Kunlun där Schroeder visade vägen med sina tre poäng. Innan dess hade man fem raka förluster, men då var också motståndet av hög kaliber.
Man är ett av ligans målgladaste lag då bara Cska Moskva gjort fler mål. Defensivt så är man istället ett av de svagare lagen med sina 108 insläppta mål, och här bör hemmalaget kunna få in en del puckar.
Skadeläget ser bra ut där Varnakov saknas och ett par spelare är tveksamma.

Här tror jag på en svängig match där hemmalaget bör kunna få in en del puckar. Samtidigt så är gästerna vassa offensivt, och det bör bädda för en målrik match.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip