New York Islanders - Dallas Stars

Goalies: Greiss (confirmed) vs Lehtonen (probable)

New York Islanders har fått vila och har inte spelat match på 3 dagar då man slog Boston Bruins med klara 4-0. Islanders som haft problem på slutet har börjat hitta spelet igen och är 5-3-2 senaste 10 matcherna. Laget har dock åkt på en del småskador/sjukdomar och Andrew Ladd, Johnny Boychuk och Cal Clutterbuck kommer alla missa nattens match. Detta är 3 tunga avbräck för Islanders där jag främst tänker att Boychuks frånvaro kommer skapa problem för ett redan svagt Islandersförsvar.

Dallas Stars tycker jag inte alls går att sätta fingret på denna säsong. Ena matchen presterar man likt de man kan förvänta sig av de, men andra så spelar man sämre än ett gäng div 1 lirare. Har bara matchen där Stars gästade Sabres i minnet där man inte alls hade ordning på grejerna och gav turnover efter turnover. Sabres hade i den match kunnat leda med 5-1 efter första perioden med ”normal” utdelning. Matchen vann tillslut med 4-1. Stars följde sedan upp den matchen med att spela en galen match mot New York Rangers som slutade 7-6. Lundqvist var återigen usel i matchen.

En sak man kan dra från Stars är att man som vanligt sitter på en fin offensiv, men försvaret läcker. Man har två medelmåttiga målvakter och man tycks aldrig ha en säkerhet i laget i försvaret. Islanders saknar en del spelare och som sagt tror jag Boychuks frånvaro kan bli ett problem. Båda lagen gillar offensiv hockey och det märks i statistiken h2h. Islanders har snittat hela 4.00 mål/match senaste 10 mötena med Stars medan de har snittat 3.60 mål. Det bäddar alltså gott för målrikt i nattens match.

Jag synar detta och spelar alltså


New York Islanders - Dallas Stars Ö5.5 mål @ 1.833 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip