Jumbon AIK ska under måndagskvällen ta sig an Almtuna, och här tror jag på mycket mål i matchen.

AIK åkte på en ny förlust senast mot Västerås med 4-3 efter att hemmalaget avgjort i övertid. Det var lagets sjätte raka förlust och kikar man på de 16 senaste matcherna så har man bara en enda seger. Laget är helt under isen och krisen är enorm.
Man både släpper in flest mål och gör minst mål, och lagets bästa poängplockare är Henrion med 13 poäng på 25 matcher. Detta säger en hel del om bredden. Nu är det dock hemmaplan och Almtuna tillhör också de sämre lagen, så här kan man absolut bryta förlustsviten, men då lär det krävas några kassar.

Almtuna kommer från en 3-5 förlust hemma mot Karlskoga, en rätt väntad förlust. Man ligger elva i tabellen och offensivt leda man av veteranen Mårtensson som leder den interna poängligan med sina 21 poäng.
Här är det bortaplan och där trivs man inte alls lika bra som hemma vilket nio poäng på tolv matcher visar samtidigt som man tagit 21 poäng hemma på 15 matcher. Nu möter man dock ett AIK som läcker rejält bakåt, och jag tror målchanserna är goda i matchen.

Jag håller gästerna som det bättre laget, men när det är bortaplan så är jag inte alls säker på att man vinner matchen. Jag tror dock det krävs en del mål för vinna matchen och finner klart mest värde på överspelet.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip