AIK mot Björklöven får vi se på fredagskvällen. Hur slutar matchen? jag tror mig ha svaret!

AIK kommer med två raka segrar i bagaget och självförtroendet börjar väl komma sakteliga efter en riktigt tung inledning på säsongen.
Man slog Timrå näst senast med 4-3 efter att man haft 4-1 efter första perioden där Porsberger gjorde hattrick. Man hade egentligen bara en bra period och det kunde likaväl blivit förlust om inte utdelningen blev så bra som den blev. Senast blev det 2-3 borta mot Västervik när man vände 2-1 till 2-3 i sista perioden, och avgörandet kom med bara 18 sekunder kvar på klockan.

Björklöven fortsätter att gasa på i ligan och man studsade tillbaka på segertåget igen efter den otroligt tråkiga och kanske inte helt rättvisa förlusten mot Kristianstad näst senast. Det var Karlskoga man slog på hemmaplan senast med 6-3 efter en riktigt bra insats, och gästerna har imponerat hittills.
Nu ska man till hovet och man har haft riktigt tufft borta mot AIK de senaste åren, men i år är det väl perfekt att ta första segern sedan 2014 då laget ser riktigt bra ut samtidigt som AIK inte alls är lika bra som tidigare.

Björklöven fortsätter att imponera på mig och jag tycker man får bra betalt för bortaseger, och väljer att kliva in.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip